Простак "Обича" България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: Простак "Обича" България

Мнение от немо » 22 Май 2012, 22:19

BadAngel написа:а ако ми поискат 100 лв. бих дал 20 лв. на шофьора да ми остави колата "на черно"
булгаристан :ok:
..

т.е. възползваме се от корупцията,когато ни е изгодно,но в същото време не сме съгласни с нея :angel: :dunno:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Май 2012, 22:22

америка.. няма нищо общо

ще сложат камери.. и тези, които гледат камерите ще влезнат в схемата, за да си затварят очите

както и супервайзърите и подставените лица

и в крайна сметка нещата пак си вървят, но по закона на джунглата

и това си върви още от времето на социализма, за тези, които не намират общо, може да изгледат поредицата за "баш майстора"
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 22 Май 2012, 23:53

Аз заради такива ситуации си слагам една бележка на предния прозорец на таблото с думите :lol:

Ако пречи - позвъни
тел - XXXX-XXX-XXX

Такива личности и по-точно действията, които предприемат за саморазправа при положение, че са спрели НЕПРАВИЛНО и го осъзнават напълно не трябва закон, а капка морал и съвест..както някой казваше - изгубени души :mhihi: със самочувствие..

Евала, че караш джиБ за 10-20-30-50-100 бона, ама дръж се като човек е..нит си Богоизбран, нит нищо.. :winky:

П.С. - хваща ме яд на такива хора наистина. Ако тона ми е прозвучал малко по-грубо се извинявам, но няма как да не ме хване яда.. :bang:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Май 2012, 8:35

От крокодилските сълзи на журналист, отнесал малко здравословен пердах аз лично не се трогвам особено :smoke: Женчовщина...изобщо 99% от тази професионална прослойка ми е супер противна.
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата