Проблем с пускането на клипчета в колата
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с пускането на клипчета в колата
Здравейте,
Карам една Каптива от около година, но чак сега реших да пробвам що за дявол е това видео. Та така на екрана за навигацията, радиото, климата, мп3 и т.н. има и видео. Записвам на една флашка клипове, но ми казва неразпознат формат или нещо подобно, иска ми някакви кодеци. Та знаете ли какъв формат трябва да е клипчето, за да го гледам. Пробвам MPEG,AVI мисля че и MP4 пробвах и нъцки. Да не би ДВД да трябва да е или DIVX, де да знам.
Четох книжката, но никъде не намирам нужната ми информация, само общи приказки...
Дайте малко акъл.
Мерси, предварително.
Карам една Каптива от около година, но чак сега реших да пробвам що за дявол е това видео. Та така на екрана за навигацията, радиото, климата, мп3 и т.н. има и видео. Записвам на една флашка клипове, но ми казва неразпознат формат или нещо подобно, иска ми някакви кодеци. Та знаете ли какъв формат трябва да е клипчето, за да го гледам. Пробвам MPEG,AVI мисля че и MP4 пробвах и нъцки. Да не би ДВД да трябва да е или DIVX, де да знам.
Четох книжката, но никъде не намирам нужната ми информация, само общи приказки...
Дайте малко акъл.
Мерси, предварително.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Проблем с пускането на клипчета в колата
520i написа:Четох книжката, но никъде не намирам нужната ми информация....
Tолкова си чел значи

Video formats: Divx, Xvid, WMV, MPG
Tва ти поддържа.

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
3 мнения
• Страница 1 от 1