Препоръчайте свястна банка
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Препоръчайте свястна банка
Трябва ми банка с:
- качествено интернет банкиране - уведомяване с SMS при движение на финансите и то веднага, не като сегашната ми банка да получавам съобщение 24 часа след транзакция
Да ми пращат нов код пак с SMS при всяка нова интернет сесия.
- колкото се може по-малки и като брой и като размер месечни такси. Банка взимаща за проверка на сметка 2лв., за поддръжка 5лв., за 1 карта 3, за 2 карти 5лв. на месец не ми трябва.
- да има колкото се може по-голяма банкоматна мрежа в страната
В "новата" банка ще се открият 3 сметки - една за интернет пазаруване и разплащания, втора - спестовна и трета основна, на която ще се превежда заплата и други плащания и реално ще служи, като буфер между другите две.
Кажете някоя подходяща банка за така описаните ми нужди
Сега съм в уникредит булбанк и съм краааааааааайно НЕдоволен

- качествено интернет банкиране - уведомяване с SMS при движение на финансите и то веднага, не като сегашната ми банка да получавам съобщение 24 часа след транзакция

- колкото се може по-малки и като брой и като размер месечни такси. Банка взимаща за проверка на сметка 2лв., за поддръжка 5лв., за 1 карта 3, за 2 карти 5лв. на месец не ми трябва.
- да има колкото се може по-голяма банкоматна мрежа в страната
В "новата" банка ще се открият 3 сметки - една за интернет пазаруване и разплащания, втора - спестовна и трета основна, на която ще се превежда заплата и други плащания и реално ще служи, като буфер между другите две.
Кажете някоя подходяща банка за така описаните ми нужди

Сега съм в уникредит булбанк и съм краааааааааайно НЕдоволен

2 мнения
• Страница 1 от 1