инфо за сигурен охраняем паркинг
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
инфо за сигурен охраняем паркинг
Здравейте колеги,
интересувам се, къде в София има охраняем паркинг на който мога смело да оставя (за два месеца) кола с немски номера и да не изчезне? Не е кой знае каква кола, но на мен ми е скъпа. Става дума Ауди А6 2002г. 2.7 Битурбо (250кс.), куатро, нави, кожа и пр. (все още интересен за крадците автомобил)
интересувам се, къде в София има охраняем паркинг на който мога смело да оставя (за два месеца) кола с немски номера и да не изчезне? Не е кой знае каква кола, но на мен ми е скъпа. Става дума Ауди А6 2002г. 2.7 Битурбо (250кс.), куатро, нави, кожа и пр. (все още интересен за крадците автомобил)
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
а гараж под наем не е ли по-добър вариянт, хем зимата да е на закрито, да не е вали сняг и духа вятър, щом ще стои два месеца

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ми има на много места, зависи в коя част на София предпочиташ...аз моята я държа на охраняем, отопляем, подземен гараж и парко мястото е 90 лева...в Младост-1, от там със сигурност няма да ти изчезне
F**k them all!
ITK написа:Ми има на много места, зависи в коя част на София предпочиташ...аз моята я държа на охраняем, отопляем, подземен гараж и парко мястото е 90 лева...в Младост-1, от там със сигурност няма да ти изчезне
я споделете в южните квартали/павлово бъкстон манастирки ливади/ за такова местенце

може и индивидуален гараж

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- simeonova_s
- Потребител
-
Re: инфо за сигурен охраняем паркинг
Здравейте, на мен също ще ми трябва охраняем паркинг, ще може ли да ми обесните по-подробно къде е този в Младост 1 и ако може някакъв телефон да ми дадете, ще ви бъда много благодарна. Благодаря предварително!
подземния паркинг във Младост 1 се намира в търговски комплекс Рея,близо е до спирката на метрото
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
По думите на един от охранителите там хората чакат месеци за място.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Подземния паркинг на НДК все още е най-сигурен според мен. Влиза се и се излиза с магнитни карти + денонощна охрана - какво повече от това
Пък и като видите какви коли има там ще се убедите, че никой няма да тръгне да краде Ауди 2002-ра 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
zazomazo написа:а некой да обърна внимание, че темата е от 2008?
Да, ама друг колега пита в тази тема днес.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:zazomazo написа:а некой да обърна внимание, че темата е от 2008?
Да, ама друг колега пита в тази тема днес.
3. Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора; не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото им развитие.
* * Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, в която последното мнение е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).
viewtopic.php?f=49&t=112535

12 мнения
• Страница 1 от 1