Човешкият ни материал...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Човешкият ни материал...

Мнение от Е.Димитров » 04 Юни 2012, 11:12

Флейм,моля те,колегата горе ти го каза пределно ясно,това че имаш някакъв личен конфликт и неприязън към гърците си е лично и само твоя работа,голяма част от нас пък обичат да ходят на почивка там и не се интересуват от твоите глупости.
Моля те,престани да пишеш идиотски глупотевини,ниското самочувствие не се лекува по този начин,не виждам и да блестиш с интелект,какъвто опитваш да се докараш,нито с толерантност нито с позитивизъм,както виждам за теб света се дели на "дебелогъзи мързеливи гърци и потребители с голфове".
Ще помоля модераторите,господа собственици,моля,отправете някаква молба към "Флейм" да спре с подобни квалификации към всички гърци,има секция за чуждестранни потребители и с какво мнение биха останали от подобни изказвания,това което става в тяхната държава си е тяхна работа.

ентусиаст
Аватар

Re: Човешкият ни материал...

Мнение от flame » 04 Юни 2012, 11:36

Е.Димитров написа:Флейм,моля те,колегата горе ти го каза пределно ясно,това че имаш някакъв личен конфликт и неприязън към гърците си е лично и само твоя работа,голяма част от нас пък обичат да ходят на почивка там и не се интересуват от твоите глупости.
Моля те,престани да пишеш идиотски глупотевини,ниското самочувствие не се лекува по този начин,не виждам и да блестиш с интелект,какъвто опитваш да се докараш,нито с толерантност нито с позитивизъм,както виждам за теб света се дели на "дебелогъзи мързеливи гърци и потребители с голфове".
Ще помоля модераторите,господа собственици,моля,отправете някаква молба към "Флейм" да спре с подобни квалификации към всички гърци,има секция за чуждестранни потребители и с какво мнение биха останали от подобни изказвания,това което става в тяхната държава си е тяхна работа.

Ние с колегата май се разбрахме, ама тебе нещо май продължава да те сърби :winky:
И съм чувал от някъде, че именно хората с ниско самочувствие говорели как другите (особено тия, които не харесват) имали ниско такова :mhihi:

Да твърдиш личен (!) конфликт с гърците (като цяло!) е едно от поредицата твои умопомрачителни интелектуални проблясъци :ok:
Иначе аз си обясних съвсем простичко какво не ми харесва у тях и защо точно - ако ти се струва нещо нелогично кажи моля ти се :ok:
Обясних и какво гръцко ми харесва - а пък специално за плажовете имаше един лаф - ние когато сме ходили на плаж в Гърция, то ще си бил едикъде си :lol:

И да ти кажа нещо в заключение - дори ако ние двамата с тебе бяхме най-големите плювалници и хейтъри на тая земя - аз, за разлика от теб, все пак щях да плюя чужденци и чужди държави, а не родината си и собствения си народ :dummy:
Но, както Зазо правилно отбеляза, аз съм си позитивна натура и рядко ме вкисва нещо - и дори в такива случаи се старая да съм обективен като поствам различни мнения от международно признати издания и автори (ааа, булевардна литература като Файненшъл таймс, имах предвид де :ok: ) :D

Предишна

Назад към Извън Темата