Квартирите в homes.bg?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Квартирите в homes.bg?

Мнение от vlad0 » 11 Юни 2012, 11:54

С извинение: ЕБАЛО СИ Е МАЙКАТА С ТЕЗИ ОБЯВИ! Това, че се свържеш с брокер, нищо не означава - от 10 брокера, попаднахме едва на един свестен брокер, който работи, хвърчи и се обажда. С кеф ще му дам комисионата, ако ми намери това което търся. Момчето е за кварталите около Борово, Бели брези, красно село, Хиподрума и т.нат. Някой, ако търси там да ми каже, ще му пратя контакти.

kulov написа:има и един друг начин за търсене - таргетираш си район, в който искаш да живееш. да ти е близо до работата, удобен транспорт и тн. неща, които за теб са важни, принтираш си малки обяви "търся квартира" с твой телефон, минаваш и разлепяш в района по входове и спирки. чувал съм, че по този начин дори на някои места е възможно да избегнеш и депозита (не говорим за посредническия комисион, а за депозита) ако успееш да се разбереш с хазяите. за никого не е тайна колко е зле с работата в момента, как квартирите вървят надолу и има тенденция столичаните да се връщат по родните места.

отделно стои въпросът, че съществуват и хиляди механизми за измама, а посредникът няма единствена функция да ти вземе парите, а също и да възпрепятства подобни измами. ако решиш да опиташ по начина, по който ти предлагам трябва да бъдеш подготвен и за тази част.

успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Юни 2012, 20:53

Jim Beam написа:
drago_pavlov написа:Не знам за конкретното питане дали е възможно, но 99% от обявите, които "стават" са фалшиви с цел да привличат клиенти да звъннат и после да им предложат нещо друго понеже "Този е зает"; "Тъкмо го дадохме"...

Казвам го като човек сменил 3 апартамента за 1 година и с богат опит с агенциите...

Точно и аз това си мислех. Ефтина реклама. Може ли да ми кажеш, горе доло колко върви един такъв апартамент като горе споменатия? :help:

В Младост не знам как са цените, но в Студентски град са високи... Аз съм в едностаен за 450 лв., все пак е чисто нов, първия наемател съм, но в други квартали може да се намери за 300 подобен.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 11 Юни 2012, 20:57

В Младост са си скъпички, заради бизнес парка :ranting: :banghead:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата