Лепене на фолио в Надежда
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Лепене на фолио в Надежда
Здравейте колеги решил съм утре да слагам фолио на колата. Имам го фолиото трябва някой да го сложи както трябва моля да ми препоръчате някой в Надежда или района.Благодаря предварително 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: Лепене на фолио в Надежда
тея от Шаркифолио... един познат спечели на събора лепене на фолио на кола, налепиха му го криво, изрязаха го така, че като се свали задния прозорец и отвсякъде имаше необлепен прозорец по 1см, имаше безброй мехурчета итн и се наложи да ходи да се разправя да му налепят колата като хората, не знам какво стана в крайна сметка
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
аз съм ползвал техните услуги на около 3 мои коли и няколко клиентски мисля че си вършат работата много добре а и нали знаеш колега безплатен обяд няма !!!!
0895600722
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е какво значи безплатен обяд, те нали са там да си правят реклама. Безплатна реклама ?
Айде сега, ако са толкова читави и са професионалисти нямаше да има балончета и да е лепено накриво.
Айде сега, ако са толкова читави и са професионалисти нямаше да има балончета и да е лепено накриво.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
Всички знаем че това е реклама от която някой си е спечелил шепене, и аз печелих безплатно измиване на колата и ми я осраха, но исках след 3 дни да я измия пак при същите и да си платя-ефекта беше уууаааУУУ колата свети.Сами си направете извода като за без пари толкова са дали това е трудоемко все пак!
0895600722
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Абе не знам ама sharkyfolio са много далече от професионалисти

/// 6>4

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Ходил съм и аз в шаркифолио и съм крайно недоволен и то за затъмняване на халогени... поваче няма да стъпя там има едни момчета до сточна гара забравих как се казваха работят много добре (при тях ходих да ми оправят халогените след лайняната работа в надежда и даже пари не ми искаха) ако искаш разрови се в нета виж какво ще излезне
8 мнения
• Страница 1 от 1