МОБИЛНА АВТОМИВКА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от 320 » 31 Авг 2009, 14:15

X-citer написа:За нещо такова ли става въпрос http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=163263 ?

Не ... Пак се използват подобни препарати, но предварително автомобилът се отмива с вода и пара под високо налягане. Като цяло само препаратите са подобни иначе както казах Има СТРУЯ С ВИСОКО НАлягане за джантите, подкалниците и гадните мушици.:)

Потребител
Аватар

Мнение от 320 » 31 Авг 2009, 14:50

bigmurzi написа:
320 написа:
Владо написа:най-едрия ти проблем не са машините и препаратите, а ...водата...
гледай там да изпипаш нещата, за да не умре идеята в зародиш...

Този проблем е решен..

Дайте цени и покажете резултат от услугата.Така според мен хората по-лесно ще повярват в идеята ..

Засега предполагам че цената за външно измиване ще е около 8 лева.
А за показното ще е към края на месец Септември ... :)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 31 Авг 2009, 17:04

Аз четох за такова нещо в един от Ауто Билд-овете още преди година, т.е. това трябва да е факт от доста време...

иначе е интересно....
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Потребител
Аватар

Мнение от 320 » 31 Авг 2009, 17:11

Mamouk написа:Аз четох за такова нещо в един от Ауто Билд-овете още преди година, т.е. това трябва да е факт от доста време...

иначе е интересно....

Да ! Има го, но стартира в София от края на септември

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 31 Авг 2009, 19:14

Е чак пък да пести по 200 литра? Кой го е изчислявал това ,че при стандартно миене отивало около 200 литра за автомобил? Значи тези с автомивките ще фалират ...
Това са поредните глупави измишльотини,който някой пак си ги драска ей-тъй за сензация..... Себестойността на едно стандартно измиване на един автомобил на автомивка е от порядъка на 1.50 -2 лв. на бройка като зависи от препарата и настройката на машината. При джетовете- тези който работят с жетони при тях един казан от 200 литра е точно за 10 автомобила като забележете измива се с омекотена вода...Най-скъпо си остава с водоструйка -но там пък инвестициите първоначалните са най-малки -взимаш си някоя водоструйка за няколко стотака и си ти ...
Хайде сега господата журналисти драскали тези глупости да си направят отново изчисленията и тогава да седнат да напишат отново статията. Мен лично ми писна от поердните подвеждащи реклами,в който отново ни лъжат ! Абе колеги, на Вас не ви ли писна да ви лъжат и да се стремят да Ви цакат навсякъде ?

Потребител
Аватар

Мнение от 320 » 31 Авг 2009, 19:54

sineok_pi4_ написа:Е чак пък да пести по 200 литра? Кой го е изчислявал това ,че при стандартно миене отивало около 200 литра за автомобил? Значи тези с автомивките ще фалират ...
Това са поредните глупави измишльотини,който някой пак си ги драска ей-тъй за сензация..... Себестойността на едно стандартно измиване на един автомобил на автомивка е от порядъка на 1.50 -2 лв. на бройка като зависи от препарата и настройката на машината. При джетовете- тези който работят с жетони при тях един казан от 200 литра е точно за 10 автомобила като забележете измива се с омекотена вода...Най-скъпо си остава с водоструйка -но там пък инвестициите първоначалните са най-малки -взимаш си някоя водоструйка за няколко стотака и си ти ...
Хайде сега господата журналисти драскали тези глупости да си направят отново изчисленията и тогава да седнат да напишат отново статията. Мен лично ми писна от поердните подвеждащи реклами,в който отново ни лъжат ! Абе колеги, на Вас не ви ли писна да ви лъжат и да се стремят да Ви цакат навсякъде ?

Не знам как решаваш какво и кой е журналист... но да ти кажа че това което се върши няма нищо общо с другите автомивки ..а и земи се осведоми малко,,..защото една пароструика не струва 1000 лева и не е никак евтино. А и една птичка пролет не прави. И за протокола една пароструйка е с денит 500 л/ч. Ако не вярваш иди лично и провери.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 31 Авг 2009, 19:57

Това в Бургас вече го има! Има хора идват с едно бусче особенно край хотели и измиват колите на хората гостуващи на хотелите! Поне така го видях аз! ;)
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 31 Авг 2009, 20:39

Не знам за какво става въпрос, но на паркингите на Пикадили, във Варна, мият амтомобили без вода. Неква Еко клиин се занимава с това. Доста странна технология, на която аз лично не бих се доверил. първо свалят с четка грубите мръсотии от колата, после с химикали и спец. парцали я забърсват. И става като нова :winky:
п.п. Когато се появи това " чудо" ми стана много интересно и се обадих на един приятел, дето брат му има автомивка в Дубай. Там, дето водата е кът, мият с нея и тази технология не им е позната :confused:
Иначе успех на колегата в начинанието!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 31 Авг 2009, 21:02

Колега,успех с начинанието!
Преди 1 година и аз имах подобна идея,но РИОКОЗ ме върнаха в "първи клас".Нямаш право да развиваш подобна дейност без разрешително.Проучи нещата предварително!
Успех
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 01 Сеп 2009, 0:00

Ако успееш да задържиш цената в разумни граници, с удоволствие.
Разумни граници имам предвид до 20лв, че за 12лв. как ми измиха колата... безмълвен съм направо. С четчица всяка прашинка от интериора разкараха. Всички пластмаски бяха почистени основно, дори и тези под седалките. А мен ме интересува интериора доста повече от отвън.

младши ентусиаст
Аватар

Re: МОБИЛНА АВТОМИВКА

Мнение от blackrider » 17 Юни 2012, 16:22

Ето как измиват и полират тези биологични препарати.

Изображение
Изображение
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: МОБИЛНА АВТОМИВКА

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Юни 2012, 16:24

Много е стара темата, а тия продукти не се рекламират в този раздел.

Предишна

Назад към Извън Темата