Мнение за Great Wall Voleex C10

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Re: Мнение за Great Wall Voleex C10

Мнение от МИТАКА1654 » 28 Юни 2012, 12:40

N.Mihaylovski написа:Не съм карал ГЛ ама...

Какво е "ГЛ"?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 28 Юни 2012, 12:42

Great Wall - китайските коли, дето ги правят до Ловеч ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от МИТАКА1654 » 28 Юни 2012, 12:46

Аха,значи има предвид "ГУ"

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 28 Юни 2012, 13:24

benzin написа:
Механджията написа:...

явно притежаваш такава кола професоре и затова си пристрастен :mhihi: имам приятел който кара служебен грейт уол, и не иска и да чува за тази марка :mhihi:
пп. да си я караш със здраве, аз си изказвам личното мнение и не ангажирам никой с него ;)

Не просто притежава, а e офиц.дилър на Греът Уал за Варна :D
Хранят го китайците от Ловеч и затова е с капаци на очите, агитира агресивно за дръпнатите и плюе по всеки, който им разкрие недостатъците.

Иначе напредват Греът Уол с развитието на технологията и новият Хувър 6 е с прекрасен мотор и външен вид!
Само дето ще е прекалено скъп над 48 000 лв. базово и основният и най-голям недостатък - зловещата обезценка на вторичния пазар за всички Греът Уол!

Тежко и горко на платилия в кеш 33 000 лв. за чисто нов Хувър 5! Виждам няколко обяви на 4-5 г. екземпляри тук и в Италия -
от където е всъщност и първият дилър в Европа на Греът Уол и се продават за по 8 000 евро едва 4х4 варианта за едва 4г.!

Мен лично страшно много ме плаши обезценката на китайско-ловешките коли и какви големи повреди и колко скъпи ще са като станат на 101 000 км.?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от МИТАКА1654 » 28 Юни 2012, 13:29

Ми я сметни една Х5-ца на 4год,колко й е обезценяването в процентно отношение?Май да е по-голямо или поне близо до китайчето?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Юни 2012, 13:45

Junkie написа:Пичове, мерси за позитивните и негативните насоки, обаче наистина трябва да се примирите с факта, че за момента няма по добро съотношение цена/качество.

Всички сме свикнали да караме "премиум" автомобили на 20 години, така че, всички малко или много сме пристрастни и имаме оргомни очаквания към нова кола, просто щото знаем какво представлява BMW ;)

Така или иначе моя избор вече е направен, определено се засилвам към автомобила. Има си кусури, обаче я ми посочете кола за 15к дето няма...

Това изчерпва основната идея на темата... ако автора пожелае, като закупи автомобила може да отключим темата да добави впечатления...

Предишна

Назад към Извън Темата