Мнение за Great Wall Voleex C10
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Re: Мнение за Great Wall Voleex C10
N.Mihaylovski написа:Не съм карал ГЛ ама...
Какво е "ГЛ"?
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Great Wall - китайските коли, дето ги правят до Ловеч 

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
Аха,значи има предвид "ГУ"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
benzin написа:Механджията написа:...
явно притежаваш такава кола професоре и затова си пристрастенимам приятел който кара служебен грейт уол, и не иска и да чува за тази марка
пп. да си я караш със здраве, аз си изказвам личното мнение и не ангажирам никой с него
Не просто притежава, а e офиц.дилър на Греът Уал за Варна

Хранят го китайците от Ловеч и затова е с капаци на очите, агитира агресивно за дръпнатите и плюе по всеки, който им разкрие недостатъците.
Иначе напредват Греът Уол с развитието на технологията и новият Хувър 6 е с прекрасен мотор и външен вид!
Само дето ще е прекалено скъп над 48 000 лв. базово и основният и най-голям недостатък - зловещата обезценка на вторичния пазар за всички Греът Уол!
Тежко и горко на платилия в кеш 33 000 лв. за чисто нов Хувър 5! Виждам няколко обяви на 4-5 г. екземпляри тук и в Италия -
от където е всъщност и първият дилър в Европа на Греът Уол и се продават за по 8 000 евро едва 4х4 варианта за едва 4г.!
Мен лично страшно много ме плаши обезценката на китайско-ловешките коли и какви големи повреди и колко скъпи ще са като станат на 101 000 км.?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
Ми я сметни една Х5-ца на 4год,колко й е обезценяването в процентно отношение?Май да е по-голямо или поне близо до китайчето?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Junkie написа:Пичове, мерси за позитивните и негативните насоки, обаче наистина трябва да се примирите с факта, че за момента няма по добро съотношение цена/качество.
Всички сме свикнали да караме "премиум" автомобили на 20 години, така че, всички малко или много сме пристрастни и имаме оргомни очаквания към нова кола, просто щото знаем какво представлява BMW
Така или иначе моя избор вече е направен, определено се засилвам към автомобила. Има си кусури, обаче я ми посочете кола за 15к дето няма...
Това изчерпва основната идея на темата... ако автора пожелае, като закупи автомобила може да отключим темата да добави впечатления...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3