Волейбол 2012

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Re: Волейбол 2012

Мнение от rado_rf » 08 Юли 2012, 19:36

Направо ми скъсиха живота. Толкова подарени точки, аххх... :(
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 08 Юли 2012, 19:58

:ok: :ok: :ok: Пълен провал!!!Искам да го чуя оня дъртанян на федерацията какво ще каже бурсука му със бурсук!!! :banghead:
П.П.Тоя ако го видя някъде ще го заплюя тоя наглец!!!
Последна промяна shark1986 на 08 Юли 2012, 21:16, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 08 Юли 2012, 20:30

Тошко Алексиев е толкова абен,че не може да изкара куче от бъзе....ама иначе национал !
А Найден Найденов освен "айде айде" друго не може ли да каже на тия момчета,и той ако му боядисаш вратата в друг цвят ше влезне У комшийте....ама иначе тренъор !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 08 Юли 2012, 23:13

Защо плюете Тошко?Човека спечели две награди за един от най добрите играчи!Една спечели Братоев и по една от другите три отбора!Единствено Тошко е със две награди! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Волейбол 2012

Мнение от Gqbriel » 08 Юли 2012, 23:59

Вие гледате ли тея мачове внимателно...Тошко е вдурвен такъв си е и Виктор бе най-добър блокировач ,но до там Тодоров не знаеше къде е само дето му казват еър теди ..ние нямаме сервиз а братоев не е готов за разпределител,ниски топки забити в мрежата безидейна игра,незнАм защо не вкАраха димитров нищо ...само едно се чудя какво стана с цецо не беше в залата...на този отбор му липсват 2 неща:
5 играча и 1 треньор!! :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 09 Юли 2012, 0:02

rado_rf написа:Направо ми скъсиха живота. Толкова подарени точки, аххх... :(

:yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 09 Юли 2012, 0:18

Това с Жоро Братоев най-добър разпределител на финалите е най-големият виц :mhihi: :mhihi: :!:

Gqbriel написа:Вие гледате ли тея мачове внимателно...Тошко е вдурвен такъв си е и Виктор бе най-добър блокировач ,но до там Тодоров не знаеше къде е само дето му казват еър теди ..ние нямаме сервиз а братоев не е готов за разпределител,ниски топки забити в мрежата безидейна игра,незнАм защо не вкАраха димитров нищо ...само едно се чудя какво стана с цецо не беше в залата...на този отбор му липсват 2 неща:

:yes: :yes: Разбира се, си ги аплодирах до последно и съм прегракнал от викане, но просто толкова си могат момчетата. На Олимпиадата ще ни опукат жестоко - 5-8 място е мираж според мен...дано съм лош пророк...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Юли 2012, 9:39

Gqbriel написа:на този отбор му липсват 2 неща:

като си тръгне и Владо, ще имаме нужда от 6 играча + трньор.
и това само заради дървените кратуни във федерацията :bang: :bang: :bang:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 09 Юли 2012, 9:52

Донякъде съм съгласен с обвиненията към федерацията ,само че се пропуска един факт:
А.Жеков - нямам желание да играя вече за националния отбор.
- липсва ми мотивация

М.Казийски - на въпроса защо не играте за хората,за тези в залата за националния отбор - е нали хората и отбора са Федерацията - е няма такъв ТЪП отговор

Владо отдавна си изпя песента,изморява се годинките тежат ,не може всички да са като Стенли от хамериканците,той може и да не играе на Олимпиадата...друго Теди Салпаров няма заместник - нито един,само този не Левски забравих как се казваше момчето...

Димитров трябваше да играе а не Жоро Братоев,не може това момче да играе в тези мачове - видя се....

Йосифов и Тодоров - просто не знаеха защо са на терена тези 2-та....
В.Братоев - той си е перде и тва е...но докато играеше Матей той се радваше като влиза ,а сега е титуляр има още да учи ,но върви напред споре мен...
Отзад - подредба НУЛА - незнам как 15 години ,не се намери един треньор ,да научи този отбор как се седи в защита и как се подсигурява

Матей ще играе на олимпиадата - убеден съм,Данчо лазаров - няма да напусне федерацията,но Стойчев ще се върне с много уговорки...
Момчетата са млади и не толкова опитни,трябва им психолог отдавна е ясно,че ние нямаме психика на победители - жалко но факт..

И въпреки всичко,останах без глас и пак ще остана и ще крещя и псувам като каруцар - защото този спорт е едно от малкото неща,които ме карат да се чувствам горд с отбора ни...
:bgflag:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 09 Юли 2012, 9:59

като гледам колко разбирачи има из форума само, се чудя как сме на тоя хал. ;)
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 09 Юли 2012, 10:23

Convertible написа:като гледам колко разбирачи има из форума само, се чудя как сме на тоя хал. ;)

Много ги обичам ей такива коментари - кажи ти ,след като ние не разбираме.. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата