Глобул, защита на лични данни и т.н.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Andronoff
- триногата
-
Глобул, защита на лични данни и т.н.
На 2-ри юли, в Несебър, си купих b-connect за "плажния" ми телефон, казаха, че до 4 часа ще бъде активна. До днес все още не е.
Отидох в старозагорски Германос днес, за да ми кажат какво става и защо не е активна картата.
Обясниха ми, че на мое име има карта, която аз НЕ притежавам, а картата, която купих и чийто номер е съвсем различен, изобщо не фигурира като мое притежание.
Оказа се също, че картата, която нямам е активирана и ако някой муджахидин отправи бомбена заплаха от нея, НСБОП, ГДБОП, ДАНС и всякакви други съкращения, ще ме отнесат като куцо пиле домат.
Имам касова бележка, на която пише, че съм закупил картата, която всъщност имам - баркодът е същият.
За мен това е в разрез със закона за личните данни, както и напълно неетично. Дори ми казаха, че в Стара Загора нищо не могат да направят, трябвало да се върна в Несебър да оправя нещата
Има ли адвокати тука?
Отидох в старозагорски Германос днес, за да ми кажат какво става и защо не е активна картата.
Обясниха ми, че на мое име има карта, която аз НЕ притежавам, а картата, която купих и чийто номер е съвсем различен, изобщо не фигурира като мое притежание.
Оказа се също, че картата, която нямам е активирана и ако някой муджахидин отправи бомбена заплаха от нея, НСБОП, ГДБОП, ДАНС и всякакви други съкращения, ще ме отнесат като куцо пиле домат.
Имам касова бележка, на която пише, че съм закупил картата, която всъщност имам - баркодът е същият.
За мен това е в разрез със закона за личните данни, както и напълно неетично. Дори ми казаха, че в Стара Загора нищо не могат да направят, трябвало да се върна в Несебър да оправя нещата

Има ли адвокати тука?

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Глобул, защита на лични данни и т.н.
След като картата, която нямаш е активирана (съответно е на твое име), отиваш в офис и я спираш. Според мен просто е станала някаква грешка, което не значи, че някой разполага с личните ти данни.
Спираш онази карта, активираш своята и си готов

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Nasko_ написа:След като картата, която нямаш е активирана (съответно е на твое име), отиваш в офис и я спираш. Според мен просто е станала някаква грешка, което не значи, че някой разполага с личните ти данни.
+ 1
ако случайно не е грешка и не си оправят бакиите за тяхна сметка имаш доста варианти , съд ,полиция , защита на потребителите и то без да ходиш до Несебър

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колега, за да се води картата на твое име трябва да си подписал формуляр за регистрация на предплатена карта в който фигурират твоите имена, егн номера, който закупуваш евентуално и адрес по лична карта. Разписваш се ти, разписва се и служител + печат. Много от персонала не изваждат за подпис този формуляр тъй като омаловажават юридическото му значение. Оригиналите трябва да са два - един в теб и един в тях.
Та искам първо да те питам подписвал ли си такова нещо и имаш ли такъв документ?
Издири телефона на офиса през нета, там има и имейли и се опитай да оправиш нещата дистанционно. За да не е активна картата си мисля, че те изобщо не са я регистрирали.
А за тази карта, която уж не е твоя а се води на твое име проучи какъв е въпроса. Предплатена ли е или е на абонаментен план? Кога е активационната дата, да не си забравил просто за тази карта. Попитай персонала дали е активна или е някаква закрита карта, защото закритите пак се виждат в системата. И най добре е да напишеш жалба като подробно опишеш случая, като накрая на жалбата можеш да напишеш, че копие ще бъде изпратено и до КРС(комисия за регулиране на съобщенията). Задължително искай входящ номер ако ще пишеш жалба. Имай предвид, че излиза след няколко дни и е хубаво ти да минеш през офиса да си го вземеш, за да си сигурен, че жалбата ще е отишла към отдел жалби, а не в кошчето на офиса.
Та искам първо да те питам подписвал ли си такова нещо и имаш ли такъв документ?
Издири телефона на офиса през нета, там има и имейли и се опитай да оправиш нещата дистанционно. За да не е активна картата си мисля, че те изобщо не са я регистрирали.
А за тази карта, която уж не е твоя а се води на твое име проучи какъв е въпроса. Предплатена ли е или е на абонаментен план? Кога е активационната дата, да не си забравил просто за тази карта. Попитай персонала дали е активна или е някаква закрита карта, защото закритите пак се виждат в системата. И най добре е да напишеш жалба като подробно опишеш случая, като накрая на жалбата можеш да напишеш, че копие ще бъде изпратено и до КРС(комисия за регулиране на съобщенията). Задължително искай входящ номер ако ще пишеш жалба. Имай предвид, че излиза след няколко дни и е хубаво ти да минеш през офиса да си го вземеш, за да си сигурен, че жалбата ще е отишла към отдел жалби, а не в кошчето на офиса.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Сега се сещам за този номер, който казваш че не е твой а се води на твое име. Попитай в кой офис е правен и изискай копие от договора/формуляра за регистрация, за да си сигурен.
звънни на оня номер да видиш дали ще вдигне някой 

www.bmwпрофесори-bg.net
6 мнения
• Страница 1 от 1