Пикник край Пловдив,до рекичка-къде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Re: Пикник край Пловдив,до рекичка-къде?

Мнение от b.bonev » 05 Юли 2012, 12:13

Е.Димитров написа:Брех,колко красиви оферти,надявам се че няма да е пренаселено по посока Бачково...

Доста хора ходят през уикендите в тая посока, ама това да не те притеснява. Гледай да си се организирал някъде до към 10-10.30 ч. най-късно и да си там. За риболова - има кефал и мряна за стръв си носи варено жито, скакалец можеш да си хванеш от близката поляна или блесна за кефала, а за мрената червеи или на място можеш да си извадиш "мамарец". :bchug:
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Юли 2012, 13:10

b.bonev написа:
Е.Димитров написа:Брех,колко красиви оферти,надявам се че няма да е пренаселено по посока Бачково...

Доста хора ходят през уикендите в тая посока, ама това да не те притеснява. Гледай да си се организирал някъде до към 10-10.30 ч. най-късно и да си там. За риболова - има кефал и мряна за стръв си носи варено жито, скакалец можеш да си хванеш от близката поляна или блесна за кефала, а за мрената червеи или на място можеш да си извадиш "мамарец". :bchug:

:yes: :bchug: :have one: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Точно в тая посока ще хвана.
Много благодаря колега!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 10 Юли 2012, 15:14

Хах... относно реката след Първенец - израстнал съм там :D Преди 1-2 годинки ходихме секи ден с колелата да се къпем.. Водата е нормална... що-годе топла.. :) И места за пикник бол ! :) Все още ходя сяко лято там през 2-3 дена.. :D Ако видя нещо с форумни стикери и табелки на номерата ше се обаждам :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 '01 525d Touring, E91'06 320d

Мнение от Pashaliiski » 13 Юли 2012, 10:51

stocky написа:След Първенец ресторантът се казва "Пикник" и там е най-лесното място за пикник с река. Малко по-нагоре по пътя преди табелата храбрино се слиза в дясно от пътя и там имаше хубави местенца с река, ама не съм ходил отдавна и не знам дали все още са налични.

Това е едно от най-приятните места за пикник на река покрай Пловдив!

А до Родопски партизани не съм ходи, но ми звучи дори по-добре.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 15 Юли 2012, 0:33

Пробвай, няма да съжаляваш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Юли 2012, 12:38

Благодарности на Колегата b.bonev
Значи не стана по-миналата седмица както беше планирано,оказа се че мястото което колегата посочи...вече се строи на него,обаче..
Обаче,понеже не можех да намеря посоченото място от колегата,а бяхме 2 автомобила с хора,та колегата ,който се оказа от Пловдив,запали моторчето и долетя на 40 километра за да покаже мястото,което със съжаление мога да кажа че течеше строителство...
Отпадна тази работа,та се закарахме на някаква хижа "Здраве" която хич не ми хареса,ама как и да е,колегата има голямо черпене от мен заради безкористната постъпка да дойде и да ми покаже мястото,просто не беше идвал от отдавна а строителите не спят :banghead:
Поздрави за колегата b.bonev :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата