Откъде да закупя такива ??
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
- Мечтае да кара: на керосин
Откъде да закупя такива ??
Здравейте колеги ,
От доста време се каня и най-сетне реших да си купя метални вентили за джантите и респективно метални и готини капачки за тях .. Вентилите намерих лесно , но тъй като няма да се виждат не ми пукаше как ще изглеждат, но не така стой въпроса с капачките за тях . Гледах обяви и най-много ми харесаха ето такива http://picbg.net/img.php?file=701707ff1bf0addf.JPG , но навсякъде в България или са свършили или вече обявите са неактивни , та някой ако знае откъде може да си набавя такива ще съм много благодарен да сподели .. Ако някой има възможност и му се занимава да ги поръча от И-Бей ще почерпя . Благодаря предварително .
От доста време се каня и най-сетне реших да си купя метални вентили за джантите и респективно метални и готини капачки за тях .. Вентилите намерих лесно , но тъй като няма да се виждат не ми пукаше как ще изглеждат, но не така стой въпроса с капачките за тях . Гледах обяви и най-много ми харесаха ето такива http://picbg.net/img.php?file=701707ff1bf0addf.JPG , но навсякъде в България или са свършили или вече обявите са неактивни , та някой ако знае откъде може да си набавя такива ще съм много благодарен да сподели .. Ако някой има възможност и му се занимава да ги поръча от И-Бей ще почерпя . Благодаря предварително .
Аз съм млад , силен , красив , здрав , богат и много талантлив ... Има ли значение какъв цвят е BMW-то ми ?
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Откъде да закупя такива ??

Недей, колега!
Ще им се радваш много малко!Крадат ги веднага!Моите бяха без всякакви емблеми, просто метални и "изчезнаха" вече 2 комплекта и то под камерите пред работата ми!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
Колега , зная че ще ги откраднат . От една страна искам да засека колко точно часа ще издържат , а пък и аз съм от малък град и колата винаги е покрай мен и винаги я виждам . Просто искам да и се накефя поне веднъж с такива и да си я наснимам , пък после квот стане . Не ми е за 20те лева дето ще дам ... Как беше , кефа цена няма .. Просто ми кажете откъде да ги купя , а пък аз мисля че ще ги опазя ..
Аз съм млад , силен , красив , здрав , богат и много талантлив ... Има ли значение какъв цвят е BMW-то ми ?
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
вземи си такива със стопор(не ,че ще ги спре ноооо)

- NoBrainNoPain
- Потребител
-
armagedon_762002 написа:вземи си такива със стопор(не ,че ще ги спре ноооо)
Да бре колега , такива ще е най-добре , НО няма откъде (Или аз поне не намерих) да ги купя от България . И да ги откраднат хич не ми пука , защото са ми ясни кварталните лайненца дето ги правят тез неща и капачките съм ги прежалил още от сега . Просто искам поне замалко да се изкефя на колата с тях и като ги вземат пак ще си сложа пластмасовите и няма да имам грижи . Затова кажете мамка му откъде да ги купя .
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Купи си няколко комплекта.
Преди около 3 години години си поръчах 10 комплекта от ebay. Освен тези на колата имам вече само два, последните изчезнаха миналата седмица. Преди да си поръчам ми завлякоха 3-4 комплекта просто метални капачки без емблеми на тях.
Не изчезват на равни интервали, с някои съм изкарвал година, с други няколко седмици. Всякакви неадекватни екземпляри има и няма гаранция, че ще се предпазиш, но моите изчезват най-често в района на детски площадки, така че имай едно на ум къде паркираш.
Преди около 3 години години си поръчах 10 комплекта от ebay. Освен тези на колата имам вече само два, последните изчезнаха миналата седмица. Преди да си поръчам ми завлякоха 3-4 комплекта просто метални капачки без емблеми на тях.
Не изчезват на равни интервали, с някои съм изкарвал година, с други няколко седмици. Всякакви неадекватни екземпляри има и няма гаранция, че ще се предпазиш, но моите изчезват най-често в района на детски площадки, така че имай едно на ум къде паркираш.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колега,
аз си взех като тези които продава колегата от форума (горния пост).
Наистина ако искат да ги откраднат нищо не ги спира, но поне ги забавя
В ибей ги има и на по 3 долара комплекта с безплатна доставка.
аз си взех като тези които продава колегата от форума (горния пост).
Наистина ако искат да ги откраднат нищо не ги спира, но поне ги забавя

В ибей ги има и на по 3 долара комплекта с безплатна доставка.
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
Благодаря на всички , които изказаха мнение . С колегата bum_bum решихме проблема
. А пък какво ли не писах в търсачката и на форума и в гугъл и къде ли не , но тази тема на wiiner неможах да я намеря . Както и да е купих си капачки и смятам темата за изчерпана , така че ще помоля някой мод ако я види да я заключи или направо да я затрива по собствено усмотрение ... 

13 мнения
• Страница 1 от 1