Честит ми Рожден ден и... още нещо
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Честит ми Рожден ден и... още нещо
Днес, на тази светла дата преди 175 години е роден Васил Левски. Аз пък навършвам 40 години. Сутринта в 7 часа ми се обади майка ми, да ме поздрави и... да ми каже лошата новина че е починал чичо ми. Седнах на леглото и се замислих. Това ми се случва за втори път. На мой рожден ден да почине близък и обичан от мен човек. На тази дата преди 19 години почина и дядо ми. Както се казва, стават и гадни неща, но това е вече... не знам. Лош късмет??
За сметка на това искам да благодаря на жена си, която ми направи страхотен подарък - Фендър Стратокастър Eric Johnson сигнатура. Уникална китара.
Искам да благодаря и на водещите на предаването Стартер по БГ Радио, за пълното съдействие което са оказали на жена ми при избирането на модела, поръчката и доставката, защото тя, милата, и хабер си няма от китари.
Искам да благодаря и на всички приятели и колеги, които ми писаха на страницата във фейсбук, които ми се обадиха лично да ме поздравят и които ми изпратиха страхотни СМС-и.
Въпреки лошата новина, животът продължава.
За сметка на това искам да благодаря на жена си, която ми направи страхотен подарък - Фендър Стратокастър Eric Johnson сигнатура. Уникална китара.
Искам да благодаря и на водещите на предаването Стартер по БГ Радио, за пълното съдействие което са оказали на жена ми при избирането на модела, поръчката и доставката, защото тя, милата, и хабер си няма от китари.
Искам да благодаря и на всички приятели и колеги, които ми писаха на страницата във фейсбук, които ми се обадиха лично да ме поздравят и които ми изпратиха страхотни СМС-и.
Въпреки лошата новина, животът продължава.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Честит ми Рожден ден и... още нещо
Жив и здрав да си!!!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Честит рожден ден, Радо! Бъди жив и здрав! Всеки си отива от този свят рано или късно, а тези, които все още сме тук ... трябва да продължим напред! 

Охоо, колега музикант
Да си жив и здрав и с кеф да си разтриваш стратокастъра!!! Евала на жена ти
И Бог да прости чичо ти!

Да си жив и здрав и с кеф да си разтриваш стратокастъра!!! Евала на жена ти

И Бог да прости чичо ти!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Never mistake motion for action...
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Честит Рожден ден !! Понякога се случват и гадни неща ама трябва да продължим напред!!! 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Жив и здрав да си ни Радо, много още успехи и щастие в живота и много много пари за да си купиш всичко останало 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Дали на рождения ден или не, винаги боли щом близки хора си отидат. Моите съболезнования! Животът продължава, и важно е какво ще оставиш у другите - запомни чичо ти само с най-хубавите неща, които си виждал от него.
И честит юбилей! Получих си страхотен подарък, пожелавам ти да свириш най-любимите си песни на него и да ти носи само приятни спомени в добра компания! Бъди щастлив
И честит юбилей! Получих си страхотен подарък, пожелавам ти да свириш най-любимите си песни на него и да ти носи само приятни спомени в добра компания! Бъди щастлив

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Честит рожден ден,много здраве щастие и късмет,малко гадно се е получило но нали 40 години не се празнуват 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Радо, жив и здрав да си, и ти и семейството ти, да я цункаш мадамата от мен за страхотния подарък и нали знаеш ... лайф гоуз он 
пс. Ъъ забравих,измислете си август 2 дни за гости

пс. Ъъ забравих,измислете си август 2 дни за гости

Последна промяна Ronka на 18 Юли 2012, 20:10, променена общо 1 път

Много като тебе вече плакаха ...
...
Последна промяна Koz на 02 Мар 2014, 3:17, променена общо 1 път
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
kulov написа:Да си жив и здрав и с кеф да си разтриваш стратокастъра!!! Евала на жена ти![]()
И Бог да прости чичо ти!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Честит рожден ден, колега! Да си жив и здрав, много семейно щастие и късмет! Моите съболезнования за чичо ти. Но това е - живот.
13 мнения
• Страница 1 от 1