Дайте едно прокси за www.data.bg
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Дайте едно прокси за www.data.bg
Помагайте моля някой ако знае такова да каже
Проблема е ,че от АДСЛ на БТК сайта се отваря,но като тръгнеш да отваряш поддиректориите и става много бавно,а доста хора качват снимки и клипчета от различни авто мероприятия и е много кофти
не митрябва много 30-40к да има .
Благодаря предварително

Проблема е ,че от АДСЛ на БТК сайта се отваря,но като тръгнеш да отваряш поддиректориите и става много бавно,а доста хора качват снимки и клипчета от различни авто мероприятия и е много кофти

не митрябва много 30-40к да има .
Благодаря предварително

нема такова. по едно време имаше един глупак който искаше 30 лева на месец за тях но не си спомням повече относно бизнеса.
хората ще се научат да ползват bgphoto.net, snimka.bg и подобни дето не са глупости като free.bg, data.bg и другите там разни фашистки компании.
смърт на тези
хората ще се научат да ползват bgphoto.net, snimka.bg и подобни дето не са глупости като free.bg, data.bg и другите там разни фашистки компании.
смърт на тези
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ако някой ме светне как да си пусна тогава едно прокси ама да е с парола и юзер за да мога само аз да си го ползвам също е вариант
Щот на едно място имам добра скорост към тях

Щот на едно място имам добра скорост към тях

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Изтегли си програмката CCProxy много е проста и лесна за работа има тези опции за пароли, аксес контрол и т.н.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
5 мнения
• Страница 1 от 1