Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.

Мнение от acho.rs » 29 Юли 2012, 23:03

Kroki написа:Идеята с 25-те рози е много добра :yes:

А отностно изказването на alx, че щом немаш пари и не си романтичен не си за нея, е мн глупаво..

Аз като по чудо съм съгласен с алх . В случая е прав . Разбира се изказването му е грубо и крайно ... Аз просто бих посвъветвал пича , след като е ясно че с материален подарък не може да я впечатли , да наблегне на другия аспект а не да се чуди , коя евтина дрънкулка ще изглежда скъпа :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Юли 2012, 23:36

1000 рози накуп и докато се радва на подаръка можеш да и предложиш брак :shock: .Ще удариш бингото със сигурност. :mhihi: :mhihi: Никоя жена няма да откаже два подаръка за един повод.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 30 Юли 2012, 0:11

Jordana написа:1000 рози накуп и докато се радва на подаръка можеш да и предложиш брак :shock: .Ще удариш бингото със сигурност. :mhihi: :mhihi: Никоя жена няма да откаже два подаръка за един повод.

така си мислим ние мъжете.. ма..

така и на алх мисленето е правилно, ма..

жените са странни същества, много често виждам готини мадами с некви смотльовци, примерно :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 30 Юли 2012, 0:20

BadAngel написа:
жените са странни същества, много често виждам готини мадами с некви смотльовци, примерно :)

Те тия готини мадами в 80% от случаите са с тия смотльовци защото има парички :mhihi: а останалите 20% са смотани като тях, следователно такава не ти трябва :lol: .
Иначе по темата: не му казвайте на човека, че не бил за нея и разни глупости, тва че една жена има повече пари от мъжа до нея не значи нищо! Естествено, че мъжа не трябва да разчита само на нея де :D Важно е хората да си допадат и да се обичат. :yes:
Последна промяна kokala на 30 Юли 2012, 0:21, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 30 Юли 2012, 0:21

Би ли дефинирал смотльовци, колега :lol:
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 30 Юли 2012, 0:22

vladye написа:Би ли дефинирал смотльовци, колега :lol:

:gay:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 30 Юли 2012, 0:29

vladye написа:Би ли дефинирал смотльовци, колега :lol:

колега, трудно ми е така да го издефинирам, но мисля, че живота те е сблъсквал с такива двойки

колкото до парите.. без основа нищо не означават според мен, поне това съм видял от жените, които са ме заинтересували

доста са сложни нещата и много често това, което мислим, пишем и се съгласяваме по мъжки.. няма общо с действителността

сега се сетих за една история, която ми я разказа приятел, работещ в дилърство на ауди

некъв баровец решил да купи на гаджето кола, взел и нова А3-ка, накичили я с панделки и я води да я подаряват..

дава и ключа, вика бейби за тебе е.. жената погледнала, метнала ключа и казала "НАЛИ ТИ КАЗАХ, ЧЕ ИСКАМ ПЕЖО" и си избегала

та.. сложна е работата :)
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Юли 2012, 1:36

да
свикнали сме когато не ни говорят за храна, пари, коли, секс и други такива неща от първостепенно значение да включваме на автопилот и да не слушаме
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2012, 14:29

Подари и екскурзия до Франция или Рим -Италия,много е красиво в рим,уникален град,взимаш един валчер за самолет за след месец,месец и половина за италия от ниско бюджетните авиокомпании и за 2 дена няма да ви фръкнат повече от 200-300 евро.
Иначе пък хич не слушай хора дето ти казват че жената щом е по-богата...
Слушай батко си Емо,моята жена е в пъти по-богата от мен (ако въобще може да се вода състоятелен) и имоти има ,поне на 20 места може да ме закопае без никой да разбере,и в нейният апартамент живея и 3 пъти повече пара изкарва от мен и ме води на всякъде на почивки,и си прекарваме чудесно поне от 5-6 години.
И предишната ми приятелка беше мангизлиика да кажа и предишната ми любовница беше с пари ,този ред го пиша за онея дето ше кажат "ми късмет си имал" -ми може,но никога не съм страдал от подобни глупости че некоя не била за мен или подобно щото била по-състоятелна.
Може би преди години,когато бях на около 22-23 години,и тогава имах една приятелка дето имаше възможности (малии,как пиеше обаче...пък беше 45 кила,къде го побираше...)
Та така пич,закарай я на екскурзия,ама със самолет,че с автобуси е мизерно.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Юли 2012, 14:53

айде и аз да се изкажа :mhihi:
ако ти не знаеш как да подходиш към свойта си жена зле :mhihi:

иначе не тръгвай по пътя на парите особенно ако е по-състоятелна от теб,
с парите винаги е до време

търси изненадата, личното внимание и това, което ще и покаже, че си се постарали и си мислил за нея ...
важно е и да й го поднесеш по интересен и изненадващ начин

сети се за нещо много отдавна, което сте говорили или някъде сте били

колаж с ваши снимки + цветя примерно
парфюм, който знаеш, че и харесва ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 30 Юли 2012, 15:48

GVT написа: Колега,преди много години когато бях като теб прост и влюбен съм изпадал в същото положение.Мацката дъщеря на бившо партийно величие леко преминаващ в див капиталист с много кинти . :mrgreen: А аз тъкмо се уволнил гол като пушка.Една седмица преди това се чуда какво да и купя и най вече от къде да намеря кинти.Отивам при началника и му обяснявам как стоят нещата и да помогне с някой лев до първата заплата.Човека ми вика-Момче,на тая и самолет да и купиш няма да я впечатлиш.Иди и земи едно цвете,и си готов.Тамън ще разбереш дали те обича.И така стана ,след седмица като влизах в нейния апартамент розата седеше още пред огледалото,само моята роза без нито друг букет от подарените.
Та човек никога не може да се надскочи,както и на някоя жена и звезди да и сваляш пак нема да бъде с теб.И накрая една малка но важна подробност.Любовта е до време,година две ,пет, и край.Остават децата и разбирателството.

Тъкмо си мисля да напиша нещо такова и гледам то написано и то перфектно. За мен това е истината. Не 25-50 рози, полети и Сваровски и надскачане.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 30 Юли 2012, 21:13

Хайде да се включи и едно женско мнение :mhihi:
Както и повечето колеги са ти написали, самият жест е важен,а не какво си й подарил и колко струва то на пазара, защото мадамата взимала големите хилки.
Цветя, супер държание към нея, все пак е рожденничка, вечеря, и за финал запомнящ се кекс и си ти човека. Мацката, ако е готина и свестна, ще запомни, че самото отношение е много по- важно от всички подаръци на света! ( Лично мнение :P ) После да напишеш как е минало и с какво реши да я изненадаш! :bchug:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юли 2012, 21:37

Е то като стана на въпрос може да почнеш и с кекса и другите досадни подробности да отпаднат от самосебе си :mhihi: :mhihi:То дет са казали хората ..й оправя ..й разваля. Ама и жена дето не я кефят кинтите досега не съм видял.Може да се прави на разсеяна ама в крайна сметка си я кефи.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 30 Юли 2012, 21:38

ElizabetS написа:и за финал запомнящ се кекс

А така, дойдохме си на думата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Както беше в онзи виц - имаш ли голям *** не ти трябват коли, пари и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 30 Юли 2012, 21:42

Jordana написа:Е то като стана на въпрос може да почнеш и с кекса и другите досадни подробности да отпаднат от самосебе си :mhihi: :mhihi:То дет са казали хората ..й оправя ..й разваля. Ама и жена дето не я кефят кинтите досега не съм видял.Може да се прави на разсеяна ама в крайна сметка си я кефи.

В случая говорим за жеста към самата мацка, в днешно време кой не се радва да има някой лев повече в джоба :?: :lol:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Предишна

Назад към Извън Темата