Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
Kroki написа:Идеята с 25-те рози е много добра![]()
А отностно изказването на alx, че щом немаш пари и не си романтичен не си за нея, е мн глупаво..
Аз като по чудо съм съгласен с алх . В случая е прав . Разбира се изказването му е грубо и крайно ... Аз просто бих посвъветвал пича , след като е ясно че с материален подарък не може да я впечатли , да наблегне на другия аспект а не да се чуди , коя евтина дрънкулка ще изглежда скъпа

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
1000 рози накуп и докато се радва на подаръка можеш да и предложиш брак
.Ще удариш бингото със сигурност.
Никоя жена няма да откаже два подаръка за един повод.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:1000 рози накуп и докато се радва на подаръка можеш да и предложиш брак.Ще удариш бингото със сигурност.
![]()
Никоя жена няма да откаже два подаръка за един повод.
така си мислим ние мъжете.. ма..
така и на алх мисленето е правилно, ма..
жените са странни същества, много често виждам готини мадами с некви смотльовци, примерно

No bling at the Ring
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
BadAngel написа:
жените са странни същества, много често виждам готини мадами с некви смотльовци, примерно
Те тия готини мадами в 80% от случаите са с тия смотльовци защото има парички

Иначе по темата: не му казвайте на човека, че не бил за нея и разни глупости, тва че една жена има повече пари от мъжа до нея не значи нищо! Естествено, че мъжа не трябва да разчита само на нея де

Последна промяна kokala на 30 Юли 2012, 0:21, променена общо 1 път

Би ли дефинирал смотльовци, колега 

virtue and tranquillity
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
vladye написа:Би ли дефинирал смотльовци, колега

vladye написа:Би ли дефинирал смотльовци, колега
колега, трудно ми е така да го издефинирам, но мисля, че живота те е сблъсквал с такива двойки
колкото до парите.. без основа нищо не означават според мен, поне това съм видял от жените, които са ме заинтересували
доста са сложни нещата и много често това, което мислим, пишем и се съгласяваме по мъжки.. няма общо с действителността
сега се сетих за една история, която ми я разказа приятел, работещ в дилърство на ауди
некъв баровец решил да купи на гаджето кола, взел и нова А3-ка, накичили я с панделки и я води да я подаряват..
дава и ключа, вика бейби за тебе е.. жената погледнала, метнала ключа и казала "НАЛИ ТИ КАЗАХ, ЧЕ ИСКАМ ПЕЖО" и си избегала
та.. сложна е работата

No bling at the Ring
да
свикнали сме когато не ни говорят за храна, пари, коли, секс и други такива неща от първостепенно значение да включваме на автопилот и да не слушаме
свикнали сме когато не ни говорят за храна, пари, коли, секс и други такива неща от първостепенно значение да включваме на автопилот и да не слушаме
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Подари и екскурзия до Франция или Рим -Италия,много е красиво в рим,уникален град,взимаш един валчер за самолет за след месец,месец и половина за италия от ниско бюджетните авиокомпании и за 2 дена няма да ви фръкнат повече от 200-300 евро.
Иначе пък хич не слушай хора дето ти казват че жената щом е по-богата...
Слушай батко си Емо,моята жена е в пъти по-богата от мен (ако въобще може да се вода състоятелен) и имоти има ,поне на 20 места може да ме закопае без никой да разбере,и в нейният апартамент живея и 3 пъти повече пара изкарва от мен и ме води на всякъде на почивки,и си прекарваме чудесно поне от 5-6 години.
И предишната ми приятелка беше мангизлиика да кажа и предишната ми любовница беше с пари ,този ред го пиша за онея дето ше кажат "ми късмет си имал" -ми може,но никога не съм страдал от подобни глупости че некоя не била за мен или подобно щото била по-състоятелна.
Може би преди години,когато бях на около 22-23 години,и тогава имах една приятелка дето имаше възможности (малии,как пиеше обаче...пък беше 45 кила,къде го побираше...)
Та така пич,закарай я на екскурзия,ама със самолет,че с автобуси е мизерно.
Иначе пък хич не слушай хора дето ти казват че жената щом е по-богата...
Слушай батко си Емо,моята жена е в пъти по-богата от мен (ако въобще може да се вода състоятелен) и имоти има ,поне на 20 места може да ме закопае без никой да разбере,и в нейният апартамент живея и 3 пъти повече пара изкарва от мен и ме води на всякъде на почивки,и си прекарваме чудесно поне от 5-6 години.
И предишната ми приятелка беше мангизлиика да кажа и предишната ми любовница беше с пари ,този ред го пиша за онея дето ше кажат "ми късмет си имал" -ми може,но никога не съм страдал от подобни глупости че некоя не била за мен или подобно щото била по-състоятелна.
Може би преди години,когато бях на около 22-23 години,и тогава имах една приятелка дето имаше възможности (малии,как пиеше обаче...пък беше 45 кила,къде го побираше...)
Та така пич,закарай я на екскурзия,ама със самолет,че с автобуси е мизерно.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
айде и аз да се изкажа
ако ти не знаеш как да подходиш към свойта си жена зле
иначе не тръгвай по пътя на парите особенно ако е по-състоятелна от теб,
с парите винаги е до време
търси изненадата, личното внимание и това, което ще и покаже, че си се постарали и си мислил за нея ...
важно е и да й го поднесеш по интересен и изненадващ начин
сети се за нещо много отдавна, което сте говорили или някъде сте били
колаж с ваши снимки + цветя примерно
парфюм, който знаеш, че и харесва ...

ако ти не знаеш как да подходиш към свойта си жена зле

иначе не тръгвай по пътя на парите особенно ако е по-състоятелна от теб,
с парите винаги е до време
търси изненадата, личното внимание и това, което ще и покаже, че си се постарали и си мислил за нея ...
важно е и да й го поднесеш по интересен и изненадващ начин
сети се за нещо много отдавна, което сте говорили или някъде сте били
колаж с ваши снимки + цветя примерно
парфюм, който знаеш, че и харесва ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
GVT написа: Колега,преди много години когато бях като теб прост и влюбен съм изпадал в същото положение.Мацката дъщеря на бившо партийно величие леко преминаващ в див капиталист с много кинти .А аз тъкмо се уволнил гол като пушка.Една седмица преди това се чуда какво да и купя и най вече от къде да намеря кинти.Отивам при началника и му обяснявам как стоят нещата и да помогне с някой лев до първата заплата.Човека ми вика-Момче,на тая и самолет да и купиш няма да я впечатлиш.Иди и земи едно цвете,и си готов.Тамън ще разбереш дали те обича.И така стана ,след седмица като влизах в нейния апартамент розата седеше още пред огледалото,само моята роза без нито друг букет от подарените.
Та човек никога не може да се надскочи,както и на някоя жена и звезди да и сваляш пак нема да бъде с теб.И накрая една малка но важна подробност.Любовта е до време,година две ,пет, и край.Остават децата и разбирателството.
Тъкмо си мисля да напиша нещо такова и гледам то написано и то перфектно. За мен това е истината. Не 25-50 рози, полети и Сваровски и надскачане.
Хайде да се включи и едно женско мнение
Както и повечето колеги са ти написали, самият жест е важен,а не какво си й подарил и колко струва то на пазара, защото мадамата взимала големите хилки.
Цветя, супер държание към нея, все пак е рожденничка, вечеря, и за финал запомнящ се кекс и си ти човека. Мацката, ако е готина и свестна, ще запомни, че самото отношение е много по- важно от всички подаръци на света! ( Лично мнение
) После да напишеш как е минало и с какво реши да я изненадаш! 

Както и повечето колеги са ти написали, самият жест е важен,а не какво си й подарил и колко струва то на пазара, защото мадамата взимала големите хилки.
Цветя, супер държание към нея, все пак е рожденничка, вечеря, и за финал запомнящ се кекс и си ти човека. Мацката, ако е готина и свестна, ще запомни, че самото отношение е много по- важно от всички подаръци на света! ( Лично мнение

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е то като стана на въпрос може да почнеш и с кекса и другите досадни подробности да отпаднат от самосебе си
То дет са казали хората ..й оправя ..й разваля. Ама и жена дето не я кефят кинтите досега не съм видял.Може да се прави на разсеяна ама в крайна сметка си я кефи.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ElizabetS написа:и за финал запомнящ се кекс
А така, дойдохме си на думата

Jordana написа:Е то като стана на въпрос може да почнеш и с кекса и другите досадни подробности да отпаднат от самосебе си![]()
То дет са казали хората ..й оправя ..й разваля. Ама и жена дето не я кефят кинтите досега не съм видял.Може да се прави на разсеяна ама в крайна сметка си я кефи.
В случая говорим за жеста към самата мацка, в днешно време кой не се радва да има някой лев повече в джоба

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3