Автовоз от Германия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Автовоз от Германия

Мнение от bikerider » 01 Авг 2012, 21:18

Здравейте!
Сигурно е поредната такава тема, но да попитам как стои въпросът с внос на кола от Германия, Северна Вестфалия с автовоз и въобще възможно ли е, понеже знам, че нашите търговци вече пазаруват предимно от южните държави.
Какво трябва да се плати по колата при вноса и в България освен ДДС и екотакса. Върху какво точно се начислява ДДС?
Бих си я докарал и сам, но не си взех паспорт, а и същият изтича преди да се прибера, пък и при пътуване по земя ми трябват печати от границите, понеже е служебно пътуване(да удостоверя датите на преминаване), а печати на изтекъл паспорт... дълга и широка.
Загледах няколко Е36-ци на място. Гледам и тук във форума има нелоши коли, но така и така съм тук и има голям избор от обяви на коли в моя район. А от форума като например тази viewtopic.php?f=46&t=307297, но собственикът и не ми отговаря.

Затова ще ви бъда благодарен за съвети - от къде евентуално може да я кача на автовоз, да ми я докарат до вкъщи и колко би струвало удоволствието? И въобще има ли смисъл цялото приключение? Мерси в аванс за отговорите!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Автовоз от Германия

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Авг 2012, 21:27

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Назад към Извън Темата