Tърся подробна карта на София
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Tърся подробна карта на София
Здравейте съфорумци!
Търся карта на София, която да разпечатам да ми седи на стената в офиса.Ще е хубаво ако е с всички улици и булеварди и така нататъка.Търсих в гугъл ама само online намирам, които не ми вършат работа.Ако някой може да намери да помага.
Търся карта на София, която да разпечатам да ми седи на стената в офиса.Ще е хубаво ако е с всички улици и булеварди и така нататъка.Търсих в гугъл ама само online намирам, които не ми вършат работа.Ако някой може да намери да помага.
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: Tърся подробна карта на София
Свързваш се със интернет доставчика ти и го питаш от каде си я е взел той за да си вземеш и ти,защото те винаги имат такива карти 
Другия вариант е в София прес има всякакви карти

Другия вариант е в София прес има всякакви карти

Бъди честен пък да става квото ще
а какво ще кажете за картография?
адрес: кв.павлово в локалното на цар борис III посока руски паметник....има една висока сграда на която пише геопланпроект(или поне преди това пишеше
) е там иди и попитай 
адрес: кв.павлово в локалното на цар борис III посока руски паметник....има една висока сграда на която пише геопланпроект(или поне преди това пишеше

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
А защо просто не си купиш карта на София и да я закачиш?
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Louis написа:а какво ще кажете за картография?
адрес: кв.павлово в локалното на цар борис III посока руски паметник....има една висока сграда на която пише геопланпроект(или поне преди това пишеше) е там иди и попитай
картография е мястото. 2010 към 130 лв. беше карта 2 х 2 м за окачане.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
влизаш в бгмапс.ком , намираш телефон или адрес на фирмата-собственик на сайта-отиваш и си купуваш... Само че хич не са евтини тези карти...
7 мнения
• Страница 1 от 1