Луди детски години

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: Луди детски години

Мнение от emiliqn.gqurov » 07 Авг 2012, 15:50

Амм от миналата година имаме един в нашия клас дето много го гаврим... един път му напълнихме раницата със чипс и я закачихме за камерата дето ни "наблюдават" кво прайм в час тоя дойде взе да дърпа и всичките учебници и чипса върху него :mhihi: :mhihi: След тва му вързахме раницата за курниза на пердето със свински опашки, счупи на 2 момичета ножиците :mhihi: :mhihi: и счупи един перваз докато я свали, след тва му метнахме раницата над физкултурния салон, също така като земем по 1 шише и почваме да се пръскаме :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 07 Авг 2012, 17:17

Помня как слагахме пиратки в лайната (от кравите където минават у село :D ) и тая пиратка като гръмне стените на къщите ставаха целите в лайнца

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 07 Авг 2012, 17:21

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:45, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Авг 2012, 17:41

Ние даже и в нет-а ги качвахме простотиите, ама зам. директорката следеше логовете и ни напипа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави времена бяха :)
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Авг 2012, 18:07

Предлагам да почнеме да пишеме и наши приятели-познати какво са правили, демек истории, които са ни разправяли ..
Най-добрия ми приятел ми е разправял: Бил малък и там по-големите го подкокоросали, че не може да мине през един "леген" с бетон /тамън са правили блока до неговия/. Казали, че ше му дадът 2лв и той що не, влиза в легена, а той бая голям и дълбок, минава от другата страна и излиза до гърдите в бетон. Тия учудени му дават парите, а като се прибрал у тях и баща му като го видял, лошо му станало, а нашия развява 2-та лева ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 07 Авг 2012, 18:10

20-30 човека играят камък ножица хартия след 15 минути се излъчва лузъра и се измисля предизвикателството (ако не го изпълниш вероятността да избягаш е 0 а на един как му миришеха краката :mhihi: направо повръщаш и отиваш да направиш каквото ти е измислено) :
-легни на пейката пред полицията
-влез в шадравана
-донеси бял камък от жп гарата
- качи се на лампата на площада
-открадни диня
-донеси вратата комарник от компютърния клуб
-влез в контейнера
-плувай в шадравана
-прави лицеви опори на площада
-тичай в кръг около избран човек
-открадни вестник от бутката
-окрадни коледната украса на елхата
-донеси 1 плик джанки за другите
- не ми се пише повече, че след всеки записан случай се сещам за някой който го е правил и се спуквам от смях :mhihi:

Имахме и една игра нинджа :mhihi: ходехме по центъра и хващахме някой за канарче и почваме: А на бас че мога да си завра крака в ремус-а на колата. Следва отговор няма как да го направиш :mhihi: и тогава отиваме 2ма човека единя му казва затвори очи и аз ще си сложа ръцете на очите ти за да не видиш как става, като всичко е готово ще ги отвориш. През това другия почва да бърка с ръце в ауспуха и пъшка, тропа по броните и казва "аве брато не става я ела пробвай ти". Тогава става смяната и канарчето става като нинджа в лице (не знам дали си го представяте). Но да видиш как доволно ходи по площада целия в черни пръсти по ръцете и пуши щастлив цигарата която е спечелил е безценна. А най-якото е че никой не казваше на жертвата каква маймуна е :mhihi: по 1-2 часа сме имали участници който обикалят по градинката а ние е така :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За 18-те димки на територията на гимназията в която учех и за идването на 4 линейки 3 пожарни и цялата полиция на града не мисля да разказвам щото още не сме разкрити :mhihi:

Зимата често правехме барикади на улици със снежни човеци. Избирахме дълга права за да имаме време докато човекът стигне до задънената улица да можем да прекараме 5-6 контейнера на пътя и да го задръстим и от зад :mhihi:

п.п. хубави времена бяха :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emiliqn.gqurov » 07 Авг 2012, 18:46

GKuzmanov написа: Имахме и една игра нинджа :mhihi: ходехме по центъра и хващахме някой за канарче и почваме: А на бас че мога да си завра крака в ремус-а на колата. Следва отговор няма как да го направиш :mhihi: и тогава отиваме 2ма човека единя му казва затвори очи и аз ще си сложа ръцете на очите ти за да не видиш как става, като всичко е готово ще ги отвориш. През това другия почва да бърка с ръце в ауспуха и пъшка, тропа по броните и казва "аве брато не става я ела пробвай ти". Тогава става смяната и канарчето става като нинджа в лице (не знам дали си го представяте). Но да видиш как доволно ходи по площада целия в черни пръсти по ръцете и пуши щастлив цигарата която е спечелил е безценна. А най-якото е че никой не казваше на жертвата каква маймуна е :mhihi: по 1-2 часа сме имали участници който обикалят по градинката а ние е така :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:bowdown:

Това и на мен са ми го правили ама играта се казваше "забрави си името" бяха ме омазали яко и хубаво че се видях в огледалото на колата и бързо се прибрах :mhihi: :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Авг 2012, 18:46

С пиратките беше забавно. В 4 клас чакахме да дойде голямото междучасие и газ към оръжейния магазин за пиратки. Оная всеки път ни даваше каквито искаме, но един ден имаше някакъв чичко там и оная като ни се развика, все едно е от вчера на работа и не ни знае. Как и да е. Взимаме пиратки, връщаме се в училище и т'ва всичко за 15мин., а пазара е далече. От там се почва мятане на пиратки през прозореца, в казанчето на тоалетната, докато някой пикае под вратата или отгоре ..

Когато някой тръгваше да бяга от час ние го проследяваме, гонехме го, хващахме го разбира се, щото бяхме 10 чавета, той 1. Бой, бой, бой и го завлачиме в училище, а оня реве и се дере .. Госпожата като го пита какво е станало не смееше да каже нищо. Т'ва 4 клас да бягаш от час .. :kuku:

Един приятел ми беше казвал как в училището с още 1-2 приятели обикалят стаите и крадът всички химикалки. Ровиш по чантите, раници, навсякъде. Накрая ги хванали и при директорката 100 и кусур химикалки на бюрото..

Затискане на учителите в хранилищата след звънеца, нагласяне на бюрото на ръба на подюма, как се облегне учителя и бюрото клюмва на една страна, игли в столовете на учителите /физиономиите им бяха много готини като се метнат на стола/ ама т'ва вече към 6-7 клас .. :mhihi: :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emiliqn.gqurov » 07 Авг 2012, 18:49

Хахахах сетих се един път намазахме на един учител стола със течен сапу...и той си влиза и сяда..после почна да се разкарва из стаята и вика "абе тука що мирише на сапун така" и отзад на г*за едно петно мокро :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 08 Авг 2012, 1:46

Едни приятели на завършването си на основното образование след балната вечер на сутринта зазидаха входа на английската гимназия в Русе. :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Авг 2012, 2:22

Подпирали сме бетонно колче на вратата на една... И понеже вратата се отваря навън, та и сутрин рано рано, тътена е страшен. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само ме е яд че физиономията не й видяхме. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 08 Авг 2012, 3:16

4-5 годишен съм бил (майка ми ми го каза) един съсед тогава да е бил на 10-14 години ми се е правел на голям, аз съм се ядосал, извадил съм оръдието от гащите и съм му бил напълнил обувката с ароматизирана жълта течност :lol: като бях малък целия квартал си патеше от мене ама трябваше да ме търпят макар, че сега не е кой знае колко по-различно :mhihi: Нямам голям спомен ма съм правил много големи бели.. пълнене на ауспуси с камъни, слагане на пирони на гумите, веднъж чупих една кола та после ме гониха... преди 4 години някъде сложихме и едно колело на влаковите релси, беше голям цирк :mrgreen: ама не е препоръчително да го правите :smoke:
На децата им забраняваха да играят с мен дори :lol: ама няма, тогава квото кажех тва правехме. Има куп по-големи идиотщини ама нещо склерозата ме хваща, гинкобилобата не помага :help:
Изображение Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата