Шум в ухото

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Re: Шум в ухото

Мнение от Georgieff » 08 Авг 2012, 15:31

Преди 2-3 години и аз си докарах много неприятно възпаление на едното ухо. Бях при поне трима лекари без никакъв ефект - само хапчета и както ти казваш от тях се проявиха само страничните ефекти.
Като видях че така не става, отидох при мой роднина лекар да ми препоръча добър УНГ специалист.
Въпросната лекарка ми предписа почти същите хапчета, но ми обясни какво не трябва да правя и как да се пазя, както и защо ми предписва всяко едно от лекарствата. В резултат за по-малко от месец проблемът изчезна, а и аз се научих как да си пазя ушите. Оказа се, че част от решението е било аз сам да си помогна. После съм пращал при нея и други хора и са оставали много доволни.
Нито е професор, нито доцент, нито работи в ИСУЛ. Просто си гледа работата съвестно и не гледа да те претупа и да ти прибере парите. Затова и ми се е налагало да чакам пред кабинета ѝ.
Една моя колежка се оказа с абсолютно същия проблем, но беше ходила при някакъв доцент в ИСУЛ. Като я разпитах казаха ли ти това да не правиш, това да правиш хабер си нямаше, нямаше и да се оправи.
Мен ако питаш ходи в ИСУЛ само ако си сигурен при кого отиваш, а не къде - гръмките имена на болници и лекари не лекуват. Случаят от миналата година с детето там предполагам си го чел в новините. Има лекари и лекари. Вероятността да попаднеш на такъв като тия от Пазарджик в София е също толкова голяма.
Touring & windsurf club

Предишна

Назад към Извън Темата