хард диск проблем
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
хард диск проблем
Харда е Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device 1tb, а операционната система уиндоус 7. Проблема е следния ... рестартира се, забива и т.н. Сигурен съм, че е от харда, защото и с предишния имах такива проблеми. Мисля, че още е в гаранция, само трябва да я намеря, но какви са ми вариантите? Има ли някакви програми с които мога един вид да го рипейрна или да свалям важната информация от компа и да го сменям или нося от там от където съм го купил ако още е в гаранция. Компа към момента работи, ама натоваря ли харда - примерно да свалям нещо или да копирам, веднага се сецва.
Благодаря предварително на отзовалите се

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: хард диск проблем
jordanov написа:Харда е Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device 1tb, а операционната система уиндоус 7. Проблема е следния ... рестартира се, забива и т.н. Сигурен съм, че е от харда, защото и с предишния имах такива проблеми. Мисля, че още е в гаранция, само трябва да я намеря, но какви са ми вариантите? Има ли някакви програми с които мога един вид да го рипейрна или да свалям важната информация от компа и да го сменям или нося от там от където съм го купил ако още е в гаранция. Компа към момента работи, ама натоваря ли харда - примерно да свалям нещо или да копирам, веднага се сецва.
Първо виж дали нещо друго не е ,че да се получава забиване,като охлаждане на компютъра,после ако имаш друг диск,опитай да видиш дали другият върви добре като системен,иначе ,ако са готини тея от фирмата,претендирай да ти го заменят,другите гимнастики,след като си опитал гаранционните методи е да го пуснеш на "Лол левел формат"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
От харда е 100%, не е от охлаждане. Нямам друг хард ... Ще търся гаранцията уикенда.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Закачи си харда при някой приятел и си свали инфото. Аз така преди малко реший да си смена уинддолса и стига до 30% и ми изписва грешка. В понеделник ще го носа, проблем е че трябва да метна 500гб инфо :-D за втори път се случва бтв :-( малко тъпо в петък вечер ама..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Смени SATA кабела.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Колега, не бързай толкова. Казваш че със стария хард-диск не прави проблеми. Задай си следния въпрос: какъв е бил стария и какъв е новия? Най-вероятно стария не е използвал толкова ток, на мен ми звучи като проблем в захранването- просто не му стига ток 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да изпозлвам темата, след каво вчера след 3 опита за инсталирана на 7-ца ми даваше грешка на различен процент, днес махнах рам паметта и пуснах ПЦ-то, зумера писна и се изгаси, сложих рам паметта и уиндолса се инстална без грешка. Тегли си тука до преди малко драйвъри, каквото има се истегли, но като пусна да инсталирам някоя програма/кодеци не става нищо, се едно не съм ги пуснал. Някой нещо ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
7 мнения
• Страница 1 от 1