E39 или Е38 -Изборът?
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Re: E39 или Е38 -Изборът?
Естествено че 7 > 5 и респективно по-добро.
Казвам лично мнение и не искам да натъртвам на никого:
Е38-цата е невероятна кола, за която според мен си се изисква по сериозен и стабилен ПОСТОЯНЕН доход.
Бюджетния вариант естествено си е бил винаги на дневен ред - 728 с Газ. Инжекцион но запазена такава кола е рядкост.
Съвета ми е е39 тъй като рязко започнаха да се обезценяват поне по мое виждане.
Даже смятам за интересен вариант да си вземеш ударено / не разбирай смляно , а ударено примерно калник преден/заден... маска с бъбреци , фарове...) от Италия или Германия с добър набор екстри и да си го оправиш в България , частите са евтини майстори добри се намират (не казвам че се прескачат но се намират! )
И ще ти стъпи на доволна сума !
Така поне ще знаеш какво е правено по тая кола а не да вземаш някоя напудрена дето после ще е изненада след изненада с нея ...
Казвам лично мнение и не искам да натъртвам на никого:
Е38-цата е невероятна кола, за която според мен си се изисква по сериозен и стабилен ПОСТОЯНЕН доход.
Бюджетния вариант естествено си е бил винаги на дневен ред - 728 с Газ. Инжекцион но запазена такава кола е рядкост.
Съвета ми е е39 тъй като рязко започнаха да се обезценяват поне по мое виждане.
Даже смятам за интересен вариант да си вземеш ударено / не разбирай смляно , а ударено примерно калник преден/заден... маска с бъбреци , фарове...) от Италия или Германия с добър набор екстри и да си го оправиш в България , частите са евтини майстори добри се намират (не казвам че се прескачат но се намират! )
И ще ти стъпи на доволна сума !
Така поне ще знаеш какво е правено по тая кола а не да вземаш някоя напудрена дето после ще е изненада след изненада с нея ...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
61 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5