Тема за ''ЕГН'' -знам,че е неуместна
Модератор: Общи модератори
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Re: Тема за ''ЕГН'' -знам,че е неуместна
Гоня 17... 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Анкета, анкета, анкетааааааа
25

25

На 44 г. Но това не е някакъв особенен критерий. На времето възрастен човек ми обясняваше - разликата с младите е, че по-трудно се изморяваме, но и по-трудно се възстановяваме. Е, за сега не се давам...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
В този си вид темата служи единствено за излишен спам