Колоездене..АТ-Cross Country
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Колоездене..АТ-Cross Country
N.Mihaylovski написа:Като ново 10 000 лева
читаво колело за спускане почва от 6000 за да си го направиш за теб стават 8000

Къде се набих и аз с тая оферта от 200 лева

Благодаря за пояснението наистина !
Ем то е все едно да питаш има ли някоя кола дето да е така като Е38цата да вози и широчка, че гледам у мобилето се продават разни за 800-1000 лева, аз съм готов да дам до 1500...
И стига сте плашили хората де, колелата за около 600-800 са идеални за разходки и редовно градско каране + малко черен път...
И стига сте плашили хората де, колелата за около 600-800 са идеални за разходки и редовно градско каране + малко черен път...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
за 600-800 си взимаш прилично ново колело с гаранция с което да се вожиш градско както и в планините, тези цени дето написах са за DOWNHILL машини висок клас.
П.П иначе за да е как си трябва всичко се поръчва според параметрите на човека дължина на ръце крака тегло и т,н но там вече и цените са други
П.П иначе за да е как си трябва всичко се поръчва според параметрите на човека дължина на ръце крака тегло и т,н но там вече и цените са други

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4