Почина актьорът Майкъл Кларк Дънкан
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Re: Почина актьорът Майкъл Кларк Дънкан
Страхотен актьор, наистина. Жалко. Мир на праха му.
Обаче... бе, мноо сте ми интересни. Когато почине някой американски актьор, певец или пеерас, всички почвате да се кланяте и RIP. Чак се учудих, че никой не пусна тема за принц Хари по гол пищов и какво мислите за него
. Наскоро почина Свобода Бъчварова, но никой не написа и ред за нея. Както и за Боян Иванов. Ясно е че за новото поколение това са неизвестни имена, но поне може ей тъй, от любопитство да се разровим в нета и да видим за кой иде реч. То, разбираемо че всичко живо се изколцати, но айде да бъдем и поне малко българи. "Войната на таралежите" може и да не е носител на Оскар, като "Зеления път", но е един от филмите, емблема в българската кинематография. Знаете ли защо споменавам точно този филм? Аз ли да ви кажа или вие сами ще се сетите 
Обаче... бе, мноо сте ми интересни. Когато почине някой американски актьор, певец или пеерас, всички почвате да се кланяте и RIP. Чак се учудих, че никой не пусна тема за принц Хари по гол пищов и какво мислите за него

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
rado_rf написа:Страхотен актьор, наистина. Жалко. Мир на праха му.
Обаче... бе, мноо сте ми интересни....
Приятелю!Прав си да се гневиш,и за съжаление наистина младото поколение не познава толкова добре българското кинематографско,а и други творчества в детайли.Да си призная,и аз,не бях чувал за Свобода Бъчварова

От друга страна,отново за съжаление,през последните години си отидоха много Велики български актьори,но те не бяха забравени,и се споменаваха из форумите,и хората скърбяха и там.Съжалявам за по-непопулярните,но за съжаление те са малко позабравени,и непознати за широкият кръг от хора,и това е живата истина,и не се споменават ,както на хората които ги познават им се иска.
Темата се разви малко тъжно,но повода е такъв!
Извинявам се за оффтопа...
- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 18 Сеп 2023, 13:14, променена общо 1 път
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Един от големите актьори. R.I.P. 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Много беше готин, един от любимите ми. Жалко.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2