Сваляне на номерата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Сваляне на номерата

Мнение от makaveli316 » 11 Сеп 2012, 21:39

Малко тъп въпрос сигурно, но тъйкато никога не ми се е случвало да го правя, а утре ще слагам немските номера, се питам как се свалят бг номерата?
Питам, щото гледам, че задния номер в Кат са го боднали с едно метално такова......
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Сваляне на номерата

Мнение от ivoo » 11 Сеп 2012, 21:45

makaveli316 написа:Малко тъп въпрос сигурно, но тъйкато никога не ми се е случвало да го правя, а утре ще слагам немските номера, се питам как се свалят бг номерата?
Питам, щото гледам, че задния номер в Кат са го боднали с едно метално такова......

Е то това `метално такова` е нит. Разпробиваш го с бургия 6 мм , и си слагаш и Щатски номера ако щеш :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Сеп 2012, 22:55

ivoo написа:
makaveli316 написа:Малко тъп въпрос сигурно, но тъйкато никога не ми се е случвало да го правя, а утре ще слагам немските номера, се питам как се свалят бг номерата?

Е то това `метално такова` е нит. Разпробиваш го с бургия 6 мм , и си слагаш и Щатски номера ако щеш :lol:

ама после ако пак слагаш бг номерцата и ако си го разпробил металното такова, чичковците полицай ще те таковат теб у дупенцето :mhihi:
п.с леко се угъва номера и с ножовка се реже нита и после със секундно си го лепиш

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 12 Сеп 2012, 9:11

Вземаш обикновен нит или закален гвоздей, вкарваш в дупката на нита и го съветваш с чука(биеш по гвоздея, който е вкаран от страната на номера), докато изпадне пачето стомана, което е останало в нита(не криви номера и не наранявай нита, там дето има надпис МВР).
Преди това, си разглоби кората на багажника отвътре, след като изпадне металното, вземаш един секач и отсичаш алуминиевата част която се показва от вътре на капака.
Пилиш нита почти да няма тънка част и го залепяш за номера, след това ще можеш да си ги сваляш през 5 мин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 12 Сеп 2012, 11:29

Аз проблем няма да имам след това с нита, щото бг номера няма да слагам повече.
Как е най-лесния начин да го изкъртя? От вътре ако го избия няма ли да е най- лесно?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///MBlitzz » 12 Сеп 2012, 11:45

makaveli316 написа:Аз проблем няма да имам след това с нита, щото бг номера няма да слагам повече.
Как е най-лесния начин да го изкъртя? От вътре ако го избия няма ли да е най- лесно?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Е тоя номер после щом няма да ти трябва ,какво ти пречи да го разпробиеш без да къртиш нищо? :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 12 Сеп 2012, 14:44

Най-лесно и бързо е с бургия 6мм, както вече спомена колегата - пробивай докато главата на нита се откачи от тялото (най-често се завърта заедно с бургията), за да може после пак да сложиш нит ако трябва. И винаги има вариант да отидеш до КАТ, да пуснеш една молба за смяна на нита и като си оставиш едно копие от големия талон да ти сложат нов нит :yes:
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 12 Сеп 2012, 20:14

Готов съм, ей сега тамън го изкъртих тоя нит.
Първо мислех да отворя отвътре кората където е, после пък с отверка викам да го ръчна, но в крайна сметка се изнервих и извадих номера от пластмасовата подставка, сгънах го на 2 като палачинка, дръпнах здраво на ляво и на дясно и нита си излезна.
Щурава работа с тоя нит....
Изображение

Назад към Извън Темата