Препоръчайте лазерен принтер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Препоръчайте лазерен принтер

Мнение от GKuzmanov » 12 Сеп 2012, 13:10

Необходим ми е хубав, цветен лазерен принтер за формат А4. Хабер си нямам какво да гледам при избора на такъв ... просто искам изображението да не е на чери и да вади хубави цветове.

Голяма производителност за час не гоня, но гоня евтини консумативи защото ще се работи постоянно на него и мастилото ще свършва за норматив.

П.П. Няма да се печатат големи изображения. Максимумм 6х6 см. ако има значение.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Препоръчайте лазерен принтер

Мнение от vlad0 » 12 Сеп 2012, 13:49

Бюджет или колко най-много ще ти се откъснат от сърцето?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 12 Сеп 2012, 15:03

Как да определя бюджет като не разбирам... ако отговаря на изискванията колкото струва толкова, все пак го взимам за работа не за аксесоар в хола ...

П.П. все пак не прекалявайте... не са ми нужни някакви нано технологии, нито към размер съм ограничен, нито от към време за печат (според мен това са неща който би трябвало да играят роля при ценообразуването).
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Сеп 2012, 16:28

ако ще се употребява много - избери модел с голяма касета
касетите ги пълнят на много места на половин цена от новата в магазина, идват на място итн (все пак зависи и от модела, някои само нови касети може)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 12 Сеп 2012, 16:45

По мой сметки ще трябва да печата по 20 листа на час за да ми излезе сметката от производството ... (като се замисля 200 листа на ден може и да не са много, просто като печатам по 2-3 листа на ден аз го виждам като много :mhihi: )

Та чакам някакви предложения :roll:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 12 Сеп 2012, 19:29

Много ми е трудно да пиша от телефона с дебелите ми кебапчета,но като се прибера ще ти драсна един ферман.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 13 Сеп 2012, 7:13

Тъй ся....
Да започна с моделите. Аз ти препоръчвам да се заглеждаш по HP и Konica Minolta.
Samsung, Xerox. Brother и Lexmark аз лично не ги харесвам много много :confused:
Относно консумативите...... докато принтера е гаранционен е хубаво да работи само с оргинални консумативи. Отделно от това HP имат един
договор които се сключва с тях за покупка на оргинални консумативи......при които цената на консуматива може да падне с 50-130 лв. на долу. Условието е да си купиш принтер от тях ........или да ме питаш на ЛС :mhihi:
При Konica-та има друг вариант..... да си плащаш на копие...... тоест... купуваш си машината от тях и след това започваш да им плащах на брои копие.
Черно - 0,02лв.
Цветно - 0,20 лв.
Като тук е важно да се знае ,че Konica ти поемат абсолютно всичко по машината..... разбирай всичко като консумативи , резервни части и подръжка.Ти си купуваш само хартията :idea:
Ако искаш остави едно телефонче на ЛС да се чуем и да ти обясня по подробно.
Занимавам се с такива неща и определено мога да ти спестя доста пари и главоболия в последствие........ :yes:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Назад към Извън Темата