КРОКОДИЛ!!! и говори
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Lila_Angel написа:SlipKnoT написа:Lila_Angel написа:SlipKnoT написа:ма има ебаси тялото.. и ебаси циците..
както и всички останали кандидатки, които поне не се мъчат да говорят на език, който не говорят....а колкото до естетическите й данни - ми върши същата работа колкото и надуваема кукла - готино тяло и готини цици....
Тая женската завист ще ви умори..
е, това не е ли излагация според теб?????
Се едно сме цъфнали и вързали та това ще бъде излъгация.. отмениха Monsters Of Rock след като гепиха парите от билетите.. това е излъгация..

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
shenko написа:Lila_Angel написа:аз не съм отишла на конкурс по красота, а пък всеки средноинтелигентен посетител на сайта може спокойно да види мои снимки![]()
![]()
снимките не ме вълнуват толкова колто, че си фенка на пищовчетата:mhihi:![]()
някой път можем да постреляме заедно
ок

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:Lila_Angel написа:SlipKnoT написа:Lila_Angel написа:SlipKnoT написа:ма има ебаси тялото.. и ебаси циците..
както и всички останали кандидатки, които поне не се мъчат да говорят на език, който не говорят....а колкото до естетическите й данни - ми върши същата работа колкото и надуваема кукла - готино тяло и готини цици....
Тая женската завист ще ви умори..
е, това не е ли излагация според теб?????
Се едно сме цъфнали и вързали та това ще бъде излъгация.. отмениха Monsters Of Rock след като гепиха парите от билетите.. това е излъгация..
уффф, прав си...явно е повсеместна....

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Lila_Angel написа:shenko написа:Lila_Angel написа:аз не съм отишла на конкурс по красота, а пък всеки средноинтелигентен посетител на сайта може спокойно да види мои снимки![]()
![]()
ок
on peut aller tirer a Lozen, pas loin de Sofia

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:Lila_Angel написа:shenko написа:Lila_Angel написа:аз не съм отишла на конкурс по красота, а пък всеки средноинтелигентен посетител на сайта може спокойно да види мои снимки![]()
![]()
ок
on peut aller tirer a Lozen, pas loin de Sofia
d'accord, mais il n'est pas convenable de nous antandre ici

не критикувам.. но мога да дам конструктивно (в буквалния смисъл) предложение..
момичето му трябват около $50к още тунинг (35к зъби, нос, горна челюст и 15к за ускорени уроци по ингилийски..или американски или там на каквото говорят безумните каки кат ги питат за world peace докато ги разнасят по едно мероприятие което отдавна е станало за посмешище и има рейтинга на Б-филм)
иначе споделям че ако е само за сток модели, таз не е представителна за българското днк..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ти нали знаеш коя печели конкурса,коя най-хубаво се е.е,може да си най-хубавата,ама да получиш нещо трябва да дадешLila_Angel написа:shenko написа:пусни да видим твои снимки да направим сравнение![]()
![]()
аз не съм отишла на конкурс по красота, а пък всеки средноинтелигентен посетител на сайта може спокойно да види мои снимки![]()
![]()
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
shenko написа:sonny написа:Става за еб*не, значи става и за модел![]()
![]()
става става, даже и други неща могат да се направят с нея![]()
![]()
много са ви ниски критериите

- Azrail
- UFO Pilot
-
Съжалявам, но имам лошо чувство накъде отива темата и затова мисля да я заключа... Градивни обжалвания - на ЛС...
MORE BEER!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2