Водоструйка Херкулес от каде ?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
Колеги бях гледал един път в пощата ми бяха пускали Флаер за някакъв магазин и вътре предлагаха въпросната водоструйка с метална помпа или там каквото се чупеше на KARCHER защото при тях е пласмасово ... както и да е харесаха ми имаха гаранция, по-високо налягане от доста по-скапите KARCHER и тука преди няколко дни реших да си купувам но нали запомних името мислих че е ненужно да пазя флаера търся ли търся из нета и никаде не ги намирам а много ми бяха харесали ако някои има информация къде се предлагат , линк , адрес или каквото и да е (за София става въпрос)
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: Водоструйка Херкулес от каде ?
Полу по темата да ти кажа, че аз си купих водоструйка Керхер от юбилейната им рекламна серия "5" с метален мотор и други добавки за почти 800 лв. След малко повече от година ползване, тоест не повече от общо 30 измивания на няколкло леки коли и свършила преди няколко месеца гаранция, водоструйката се развали. Занесох я в сервиза и се оказа, че моторът е за пренавиване. Ремонтът и струваше 400 лв. Безуспешно се опитаха да ми обяснят, че тая водоструйка не е боклук или те не режат главите на клиентите си за ремонт и части. Имам четири неща на Керхер, но заради тази водоструйка повече няма да си купя нищо тяхно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Херкулес ги има в Баухаус ама това ми се вижда някакво страшно менте.
Важно е не само налягането което прави но и дебита, просто казвам понеже много хора се заблудждават 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз това гледах, че са им близки наляганията на водоструйки от 300, 600 и 900лв явно и си мислех, че има нещо друго дето е важно за да определя цената. Освен материалите на разните там турбинки.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Точно така не само налягането е важно
Защото съм виждал две водоструйки на различни фирми с еднакво налягане ги дават, а едната беше много по-силна.
Ние пък имаме от три години и повече водоструйка Керхер най-голямата като за последната година съм измил доста коли (не само външно, но и двигател и пране на целия салон) и освен разни гумички други проблеми не е имала, то гумичките се скапват чат пат защото я включва към бойлер с топла вода (направя вряла). Единствения минус че е малко шумна, един приятел си купи Штил горе доло същата и е доста по-тиха.

Защото съм виждал две водоструйки на различни фирми с еднакво налягане ги дават, а едната беше много по-силна.
Ние пък имаме от три години и повече водоструйка Керхер най-голямата като за последната година съм измил доста коли (не само външно, но и двигател и пране на целия салон) и освен разни гумички други проблеми не е имала, то гумичките се скапват чат пат защото я включва към бойлер с топла вода (направя вряла). Единствения минус че е малко шумна, един приятел си купи Штил горе доло същата и е доста по-тиха.

- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
Незнам аз Керхер хич не ги харесвам големи главорези са баща ми и вуйчо ми имат такива. Баща ми 2 пъти му се чупи някаква си пласмаса цитирам "от ударното налягане" при вуйчо ми същата работа + дюзичката на пистолета отпред да го прави на метла която е голяма колкото монета от 1 стотинка се прецака и да не повярва човек е пласмасова за което му казват че дюзичката е супер евтина ама не продава само дюзичка а целия пистолет и е 120 лв.
А проблема с тая пласмасария която се пука вътре помпа ли е незнам какво ,се решава единствено като се направи бутона за пръскане на пистолета да пръска постояно и единствено да се манипулира от копчето за Он и Офф на водоструйката тъка кара вече 2 години ама е страшно неудобно.
За това търся алтернативни варианти а тия Херкулес незнам защо ама ми грабнаха окото !
ПС: Сега даже проверих в тоя Баухаус водоструйките имат 5 години гаранция
А проблема с тая пласмасария която се пука вътре помпа ли е незнам какво ,се решава единствено като се направи бутона за пръскане на пистолета да пръска постояно и единствено да се манипулира от копчето за Он и Офф на водоструйката тъка кара вече 2 години ама е страшно неудобно.
За това търся алтернативни варианти а тия Херкулес незнам защо ама ми грабнаха окото !
ПС: Сега даже проверих в тоя Баухаус водоструйките имат 5 години гаранция

не бих рискувал с куче марка, каквато е херкулеса. Поне провери преди да я купиш, как седи въпроса с резервните части.
Политиката на керхер е:
Отиваш купуваш си нова пароструика(водоструика)прахосмукачка и тн. ползваш я докато и мине гаранцията(незнаино как по това време горе долу умира)след което отиваш и си купуваш нова понеже не че нема резервни части има и то доста но са на космически цени
е те тав е самата истина.
Отиваш купуваш си нова пароструика(водоструика)прахосмукачка и тн. ползваш я докато и мине гаранцията(незнаино как по това време горе долу умира)след което отиваш и си купуваш нова понеже не че нема резервни части има и то доста но са на космически цени

9 мнения
• Страница 1 от 1