Azrail

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 21 Юли 2006, 17:55

2.0 16v,Rulzzz+LSD написа:предлагам масов побой на еко :mhihi:

:mhihi: :help: :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Юли 2006, 17:56

Кво му се чудиш тва е тоя с бързата 320-ка :mhihi:
Дето ме обвини че съм бил душевно болен :ahah:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 2.0 16v,Rulzzz+LSD » 21 Юли 2006, 18:00

vld написа:Кво му се чудиш тва е тоя с бързата 320-ка :mhihi:
да да ,сега съм на 520,оназ е щета в гаража :mhihi: де съм казал ,че си душевно болен :confused:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Юли 2006, 18:01

2.0 16v,Rulzzz+LSD написа:
vld написа:Кво му се чудиш тва е тоя с бързата 320-ка :mhihi:
да да ,сега съм на 520,оназ е щета в гаража :mhihi:

Не става дума за тебе бре , а за алекси :idea:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 2.0 16v,Rulzzz+LSD » 21 Юли 2006, 18:02

:mhihi: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Re: момчета

Мнение от Nucl3arDru1D » 21 Юли 2006, 18:24

Alexi написа:
Lila_Angel написа:кефите ме :mhihi: :mhihi: :mhihi:
разправяте се като ученички в 6-ти клас...ама няма лошо-какво повече ни трябва - хляб и зрелища... :lol:
:winky:

мойто момиче виждам че татко ти е купил БМВнце ,ама за 10 дена имаш 54 мнения ,ади по кротко и с по малко глупости ,че и на мене времето ми е кът а вече във всяка тема чета нечии глупости ...
По темата - модератора винаги е прав ,дали са му права - използва си ги по своя преценка ,според мен контрола даже е твърде слаб ,има форуми в които за коментар като цитирания от мене се получава предупреждение за едноседмичния ,а при втори такъв - сещате се ... Заключил бил няква проста тема ,даже 10 на ден трябва да се заключват ,и поне 30-40 мнения да се трият :!:

:nono: не с лошо :!:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Юли 2006, 19:17

нямам такъв спомен ма то и аз не съм твърде нормален :mhihi: не знам що направихте от мухата слон ,теми се заключват навсякъде ,в тоз форум най малко ...

младши ентусиаст
Аватар

Re: момчета

Мнение от Lila_Angel » 21 Юли 2006, 19:27

Alexi написа:
Lila_Angel написа:кефите ме :mhihi: :mhihi: :mhihi:
разправяте се като ученички в 6-ти клас...ама няма лошо-какво повече ни трябва - хляб и зрелища... :lol:
:winky:

мойто момиче виждам че татко ти е купил БМВнце ,ама за 10 дена имаш 54 мнения ,ади по кротко и с по малко глупости ,че и на мене времето ми е кът а вече във всяка тема чета нечии глупости ...
По темата - модератора винаги е прав ,дали са му права - използва си ги по своя преценка ,според мен контрола даже е твърде слаб ,има форуми в които за коментар като цитирания от мене се получава предупреждение за едноседмичния ,а при втори такъв - сещате се ... Заключил бил няква проста тема ,даже 10 на ден трябва да се заключват ,и поне 30-40 мнения да се трият :!:

по твойта логика аз пък се чувствам обидена от твоя менторски тон, да не говорим, че точно на теб няма да обяснявам кой и дали ми е купил БМВ-то, така че - ако модераторите са безпристрастни трябва да ти връчат един жълт картон...или книжка.
:evil: :evil: :evil:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Юли 2006, 19:44

А така, виждате ли докъде я докарахте?
Във всяка една тема се започва поне по една лична разправия.
Във всяка една тема изпадате в безумен офф-топик (умерен такъв приветствам).
Във всяка една тема искате да има хляб и зрелища.
Е, от време на време сами бихте могли да си отговорите на въпроса "защо еди-кой си не влиза" и "защо няма вече смислени теми". Мога да направя почти всичко друго в този форум, но мнения вместо вас - не мога да пиша.
И този път нарочно няма да се обосновавам защо заключвам темата. Сетете се сами :idea:
MORE BEER!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Юли 2006, 4:59

Отключвам темата да драсна няколко реда и после пак заключвам за да не можете да ми отговорите :mhihi:

Шегата настрана ;)

kam_tod
Модератора е постъпил правилно но незнам защо не сте се разбрали и в крайна сметка явно не си разбрал защо ти е била заключена темата.
Грубите приказки са били излишни и ще те помоля да не прибягваш до такива неща. В бъдеще ако имаш забележки към работата на някой от модераторите, можеш да се обърнеш към мен. Търпелив човек съм и умея да изслушвам.

vicho написа: това е извън темата, нещо като "поле за изява" (само, че без псувните) и всеки си пише каквото иска, а и някой ще ме поправи ли ако греша

Поправям те - грешиш ;)
За справка: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30706

Aleks написа:
Lila_Angel написа:и аз не съм пуснала тема, която да не е заключена, ама... :roll:

Сложи си снимки в галерията и пробваи отново ;)

Алекс, приятелю, спри да разсъждаваш с патката си :winky:

2.0 16v,Rulzzz+LSD написа:предлагам масов побой на еко :mhihi:

Идея нямаш колко съм се хилил на това :mhihi: Мерси за доброто настроение ;)

Lila_Angel написа:по твойта логика аз пък се чувствам обидена от твоя менторски тон, да не говорим, че точно на теб няма да обяснявам кой и дали ми е купил БМВ-то, така че - ако модераторите са безпристрастни трябва да ти връчат един жълт картон...или книжка.
:evil: :evil: :evil:

Не им се сърди. Много мъже на едно място и понякога ни утеснява обора ;)

За финал ..... подобни теми не решават абсолютно нищо. Бъдещи конфликти от този тип ги отнасяйте към мен или към другия администратор. Иначе ни образувате нерви ;)

Предишна

Назад към Извън Темата