2 ПТП-та за 5 дни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

2 ПТП-та за 5 дни

Мнение от zAcK » 21 Юли 2006, 22:52

Ставам в понеделник и тръгвам по-рано, уж да избегна задръстванията :evil: :evil: :evil: Да бе да. Няма такова нещо. И освен, че много се изнервих един скапан рейс ми огъна задната врата и задния калник (малко) и естествено аз бях виновен :mhihi: (неправилна маневра съм бил направил). А днес един ме блъсна отзад докато си чаках. Добре че даже и бронята не изкриви , а само я одра леко по черната пластмаса :D Ама на него фар, броня, решетка и малко калник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Та го пуснах да си ходи, а вместо него щяхме да пребием един дето свиркаше отзад (мамата му щях да разплача :box: ако бях разбрал в коя кола е ама като тръгнах към колоната и не свирна повече) :mhihi: :mhihi: :mhihi: Насра се нещо педала смотан :box: :maad: :censored: Пича дето ме блъсна много се беше спекъл. Явно си мислише, че ще му искам пари :mhihi: :mhihi: :mhihi: Викам бегай и със здраве. Нали ми няма нищо. Случва се да се разсееш за момент. Пък и кола има да прави. И отивам в офиса и некъв колега ми разправя да съм искал 50 - 100 лв. и че съм постъпил тъпо (:box: е тоа вече щях да го пребия тъпия простак :box: ) Много се :censored: :censored: :censored: изнервих. Бая благословии отнесе :maad:
Общо взето тежка седмица беше а и предходните петък, събота и неделя (3 :yammy: агнета в :yammy: планината :yammy: , народна музика :guitarist: , :drink: неизвестно количество бира и ракия :have one: :bchug: :drinking: :puke: , много махмурлук в понеделник и малко липса на спомени :werd: )
Последна промяна zAcK на 22 Юли 2006, 0:39, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 22 Юли 2006, 0:06

не ти е лесно бате :mhihi: евала за добрата постъпка :yes:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 22 Юли 2006, 0:59

smamf написа:не ти е лесно бате :mhihi: евала за добрата постъпка :yes:

Наистина евала за готината постъпка - винаги е приятно да видиш, че въпреки всичко, което има се струпва на главата, някой хора умеят да остават човечни в решаващи моменти :yes:

ati
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 22 Юли 2006, 9:06

ей тва е правилната постъпка :yes:
и мен ме удари едно момиченце на 4-ти километър отзад, много е гадно и сега като спирам винаги по инстинкт гледам назаде :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 22 Юли 2006, 13:04

ati написа:
smamf написа:не ти е лесно бате :mhihi: евала за добрата постъпка :yes:

Наистина евала за готината постъпка - винаги е приятно да видиш, че въпреки всичко, което има се струпва на главата, някой хора умеят да остават човечни в решаващи моменти :yes:

ati

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 22 Юли 2006, 13:44

:) як си много
4 8 15 16 23 42

Назад към Извън Темата