Коя книга прочетохте последно ?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Коя книга прочетохте последно ?
"Винету"
Щото един човек я чете и после стана премиер...Иначе сериозно пак съм се зачел в книгата
Щото един човек я чете и после стана премиер...Иначе сериозно пак съм се зачел в книгата

- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
''Момчето и огънят'' - Янко Добрев , И сега почти свършвам - ''Вечери в Антимовския Хан'' - Йордан Йовков.... 

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: в лявата лента.
- Мечтае да кара: Черна е46 М3 :)
- Детайли за колата: DIESEL POWER
4 от 6 книги на Вадим Зеланд - транссърфинг на реалноста - това е доста голямо допълнение към филма The Secret
, за които не знаят този филм и книги- става на въпрос за това как човек да вярва повече в собствените си възможности и привличане на ситуации и материално състояние със силата на мисълта
. Това разбира се е накратко - препоръчвам на хората които искат да стигнат до нови мисли и бъдеще
. А последното което чета са книгите на Големия Учител Петър Дънов
, той определено ни открива големи и чисти извори на Истина за самия човек като велико творение на Бога и мнооооогоо други истини от които всеки се нуждае
. Който го интересуват тези неща нека ми пише.
Ето част от това което се роди в мен, след придобиване на малко знания за себе си
Със знанието си вратата на душата си отварям и бъдещето си рисувам, без да псувам и да критикувам, вярвам в Бога и не се срамувам, книгите с мъдрости купувам, защото сред мъдри мисли обичам да плувам. На щастието на другите не завиждам, мразя да обиждам и по този начин далече виждам, далече от глупаците се предвижвам, обичам хората с искренна усмивка на лицето им да виждам. Светлината е в главата ми, добрата дума е в устата ми, добротата е намерила дом в сърцето ми, виж усмивката е всеки ден на лицето ми. Имам желание с римите си да събудя заспалото ви душевно състояние, защото всеки човек е уникално създание, който осъзнава това има вече основното знание за душевното ми послание. Смятам за днеска да приключвам, за в бъдеще нови рими от душата си ще ви отключвам.
Бухам Коментари, Разполагам с Полезни Товари
Който има Нужда да се обади и безплатно да Товари 

Ето част от това което се роди в мен, след придобиване на малко знания за себе си

Със знанието си вратата на душата си отварям и бъдещето си рисувам, без да псувам и да критикувам, вярвам в Бога и не се срамувам, книгите с мъдрости купувам, защото сред мъдри мисли обичам да плувам. На щастието на другите не завиждам, мразя да обиждам и по този начин далече виждам, далече от глупаците се предвижвам, обичам хората с искренна усмивка на лицето им да виждам. Светлината е в главата ми, добрата дума е в устата ми, добротата е намерила дом в сърцето ми, виж усмивката е всеки ден на лицето ми. Имам желание с римите си да събудя заспалото ви душевно състояние, защото всеки човек е уникално създание, който осъзнава това има вече основното знание за душевното ми послание. Смятам за днеска да приключвам, за в бъдеще нови рими от душата си ще ви отключвам.

Бухам Коментари, Разполагам с Полезни Товари

По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
захапах една трилогия първият закон се казва тип песен за огън и лед,много яка.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Георги Марков -Задочни репортажи за България
а не като черната Златка
Чете Пауло Коелю: "Прочела съм три поредици от негови книги и много ми харесват”.

а не като черната Златка
Чете Пауло Коелю: "Прочела съм три поредици от негови книги и много ми харесват”.

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Последно прочетох Силмарилион и като цяло с нея приключих Толкин.Прочетох всичко на него (Hobbit,LOTR .... ) и като огромен фен на Властелина,останах очарован.Любим свят,герой и т.н.....
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BENZINO VN написа:Георги Марков -Задочни репортажи за България
Страхотна е

- taniotd
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 136к.с.
"Депутатски банкет" - Ярослав Хашек
И ей-тъй между другото през уикенда в село ударих за 2 дни "Шерлок Холмс и жълтото лице" на А.К.Дойл,понеже си забравих да си купя "АутоБилд" и нямаше с какво да си пия сутрин кафето
И ей-тъй между другото през уикенда в село ударих за 2 дни "Шерлок Холмс и жълтото лице" на А.К.Дойл,понеже си забравих да си купя "АутоБилд" и нямаше с какво да си пия сутрин кафето

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Доналд Тръмп и Робърт Кийосаки "Защо искате да те богат"
Книгата има за цел да даде малко финансово образование на американците,занимава се с проблемите на икономиката и на образованието като цяло.
Много интересна книга силно препоръчвам.
Общо взето всички книги на Кийосаки и Тръмп мисля,че трябва да се прочетат.
Дори и да не сте във финансовата сфера,техните разсъждения и гледни точки могат да помогнат в живота като цяло.
Книгата има за цел да даде малко финансово образование на американците,занимава се с проблемите на икономиката и на образованието като цяло.
Много интересна книга силно препоръчвам.
Общо взето всички книги на Кийосаки и Тръмп мисля,че трябва да се прочетат.
Дори и да не сте във финансовата сфера,техните разсъждения и гледни точки могат да помогнат в живота като цяло.