Питане за книжка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: Питане за книжка

Мнение от Bavarcho » 06 Яну 2012, 15:56

Mollov написа:Как заключих - ми ти сам си го написал... "или можеш, или не".... ти да не би да намекваше, че си от тия, дето не могат?

Иначе масово драпат да взимат книжка на 18, че ще могат да се качат в колата и да "разцъкват".... изобщо темата е много обширна.

Или можеш да се качиш в колата и да направиш няколко кръгчета или не можеш.
За разцъкването си прав, ама на колко им връзва...

randity написа:Еми на мен ми е яко мерак да взема книжка, нормално. Не може някой да ми оспори, че на моите години не е искал да вземе книжка. Най-малкото в тия студове вместо да чакам автобуси и трамвай, мога да паля колата и да си отида където ми трябва.

Нали знаеш че освен картончето трябва да имаш кола и пари да й сипваш нещо да върви?
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Яну 2012, 16:00

Bavarcho написа:
Mollov написа:
randity написа:Еми на мен ми е яко мерак да взема книжка, нормално. Не може някой да ми оспори, че на моите години не е искал да вземе книжка. Най-малкото в тия студове вместо да чакам автобуси и трамвай, мога да паля колата и да си отида където ми трябва.

Нали знаеш че освен картончето трябва да имаш кола и пари да й сипваш нещо да върви?

Кола има, пари също :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Яну 2012, 16:03

Mollov написа:
Иначе масово драпат да взимат книжка на 18

Първо - желание, нормално.
Второ - някои си ги чакат колички в гаража. 12 клас съм, една от моя клас идва с Е90 на училище. Един миналата година идваше с 535д Е61... Ти, ако си на 18 и те чака 280к.с. БМВ няма ли да имаш зор за книжка :mhihi: От моя клас около 30% са с коли и не "когато взема на мама колата", а са си за тях. Мама и тати друго си имат(примерно бял ГЛ и черен ГЛ :mhihi: ). По другите класове не е много по-различно положението. Е90-ки чак няма :mhihi: , ама примерно 206 кабрио за момиче не е зле. Сега друг е въпроса, че колите над 1,4 на паркинга са единици :mhihi: , но е по-добре, отколкото с рейсчето или пешачката. И не, не съм в частно училище. В "елитно" съм :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 06 Яну 2012, 16:09

TNT написа:
Mollov написа:
Иначе масово драпат да взимат книжка на 18

Първо - желание, нормално.
Второ - някои си ги чакат колички в гаража. 12 клас съм, една от моя клас идва с Е90 на училище. Един миналата година идваше с 535д Е61... Ти, ако си на 18 и те чака 280к.с. БМВ няма ли да имаш зор за книжка :mhihi: От моя клас около 30% са с коли и не "когато взема на мама колата", а са си за тях. Мама и тати друго си имат(примерно бял ГЛ и черен ГЛ :mhihi: ). По другите класове не е много по-различно положението. Е90-ки чак няма :mhihi: , ама примерно 206 кабрио за момиче не е зле. Сега друг е въпроса, че колите над 1,4 на паркинга са единици :mhihi: , но е по-добре, отколкото с рейсчето или пешачката. И не, не съм в частно училище. В "елитно" съм :mhihi:

Ти да видиш ... :shock: мен ме чака една стара 19-ка .. :mrgreen: (живот и здраве след някой друга седмица почвам курсовете) вярно няма да е като ГЛ,Е90,Е61 или нещо от сорта,но ще си бръмкам с нея докато събера пари да си купя желаният автомобил така на готово е много лесно и евала на тези който ги чакат адските коли в гаражите. ;)
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Яну 2012, 17:23

И при мен по-миналия випуск имаше едно момче с е90 /което в момента е черен мат, много добро, ако е от форума да пише/ и още едно с Х5, идваше с МЛ и ГЛ, но т'ва е положението. Да, като за начало ще карам на тати колата, но след време се надявам да взема и собствена моя кола.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: хората да пият
Мечтае да кара: BMW 850 csi

Мнение от jturma » 06 Яну 2012, 23:06

Аз попаднах в нета на тези листовки...Мисла, че това са новите листовки с по 3 верни отговора, дано на някой да са му полезни :winky: http://listovkite.bg/

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Яну 2012, 23:15

Ми като цяло, вземете научете правилника и тогава ги решавайте.. пък всеки нормален инструктор, ако си си изкарал часовете, ще ти остави последните 5 часа преди изпита да си припомниш това унова.. поне при мен беше така :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Яну 2012, 23:29

jturma написа:Аз попаднах в нета на тези листовки...Мисла, че това са новите листовки с по 3 верни отговора, дано на някой да са му полезни :winky: http://listovkite.bg/

Мерси колега, тоя сайт е по-добър от шофьор.ком. Тук можеш да си видиш грешките :yes: Пак го направих и пак не го минах .. :banghead:

Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 06 Яну 2012, 23:31

Вземи научи правилника и ще го минеш :)
Пък и ще ти е полезен
Последна промяна Kroki на 06 Яну 2012, 23:33, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Яну 2012, 23:32

Kroki написа:Вземи научи правилника и ще го минеш :)
Пък може и да ти е полезен

Чакам братчеда сега да си мине изпита на 16-ти и ще си го взема.

Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 06 Яну 2012, 23:34

Коли карате, а не го знаете :| .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 07 Яну 2012, 3:13

r19 написа:
HackeD написа:Браво аз се пробвах имах около 11-12 грешки но не съм чел нищичко... :yes:

Мерси колега! :bchug:
Новите листовки са 45 въпроса, всеки въпрос може да има по 1,2 или 3 верни отговора(неможе всичките да са верни)
Ако изкараш под 87 точки си скъсан, това ще рече 4 въпроса г/д зависи от броя на точките,който всеки въпрос ти дава (има и с 2, има и с 3).Цаката е,че на всеки въпрос пиши и броя на верните отговори :) .
Иначе моя съвет е 1 месец преди 18 да си си взел теория и почти всичките часове, защото като подадеш заявление за практически изпит пред ДАЙ се чака около 1 месец за дата :paranoid: :conf: (поне тука в Плевен е така)

Аз навърших години на 17ти а изпита ми беше на другия ден! :mrgreen: Всичко е до инструктора :driving:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 27 Сеп 2012, 16:06

Малко ЪП на темата. Дойде и моето време, почнах ги и ето и първия резултат

Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 27 Сеп 2012, 20:53

Браво колега. Успех на другите изпити. :bchug:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 27 Сеп 2012, 21:27

b0bituy написа:Браво колега. Успех на другите изпити. :bchug:

Само така :yes: Аз лятото решавах от тея новите листовки и не го взех ма и не бях чел нищо, иначе си имам книжка ма сега явно са ги направили малко по-трудни :mhihi: Аз тогава книжката си я взех от първия път. Успех :yes:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата