МПС без номер на рамата - регистрация?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
МПС без номер на рамата - регистрация?
Здравейте,
става навъпрос за сжип УАЗ 469, джипа е бил спрян от движение като през това време му е направен основен ремонт и съответно отиваме да го пуснем отново във движение обаче се оказва, че табелката на която пише номера на рамата и на двигателя я няма и майстора не знае къде е
, а това е от по-старите уазки, където нямат никъде набит номера на рамата. В КАТ Ловеч ми казват, че без тази табелка е невъзможно да го регистрирам, така ли е наистина ?
Също така разбрах за "Технотест" те идват на всеки 4 месеца в Ловеч специално за такива автомобили без номера и ги питам уважаемите господа - не мога ли да мина на тази комисия и чрез нея да го регистрирам, отговора беше, че не мога
е тогава за какво е тази комисия ?!
става навъпрос за сжип УАЗ 469, джипа е бил спрян от движение като през това време му е направен основен ремонт и съответно отиваме да го пуснем отново във движение обаче се оказва, че табелката на която пише номера на рамата и на двигателя я няма и майстора не знае къде е

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Re: МПС без номер на рамата - регистрация?
абе не могат,дай им да се почерпят от онова дето "не се търкаля" и ще ти впишат даже името на главния механик който е сдал УАЗ-ката от завода

- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
Мани, те са едни... не знаят и как да си посикат, като ги питам нещо после трябва да им се извинявам що съм ги попитал

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
те и по-новите нямаха... номера беше пръснат с боя на рамата зад задна гума
обаче за да се регистрират нашите задълже им набиват номерата... погледнете в тая зона от външна страна на рамата зад задните гуми, и около тях... трябва да има нещо набито

обаче за да се регистрират нашите задълже им набиват номерата... погледнете в тая зона от външна страна на рамата зад задните гуми, и около тях... трябва да има нещо набито

- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
Няма, колега, търсихме навсякъде където казват, че има. Ако не е набиван, със боя е написан там отзад ама то е боядисван и долу, жулихме боята, номер йок 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
значи това с боята никога не е минавало пред нашите органи... затова се набиваше номера... преди около 15г услугата я правеше сервиза на ситроен под моста на автогара юг...
кой я прави сега не знам, а е хубав въпрос кой я е правел преди...
сега като ме замисли, сигурен съм че боята беше отзад, обаче набитото май беше отпред, пак на рамата де
...
кой я прави сега не знам, а е хубав въпрос кой я е правел преди...
сега като ме замисли, сигурен съм че боята беше отзад, обаче набитото май беше отпред, пак на рамата де

- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
От този pdf гледахме - http://www.uazbuka.ru/lib/label_469.pdf
Въпроса ми като цяло е наистина ли не може да се регистрира джипа без номер на рамата. Другия вариянт е да купим на някой друг табелката със номера и да се прехвърли на наше име, ама там цените да не ви ги казвам
Естествено има и 3ти, който всички го знаем
Въпроса ми като цяло е наистина ли не може да се регистрира джипа без номер на рамата. Другия вариянт е да купим на някой друг табелката със номера и да се прехвърли на наше име, ама там цените да не ви ги казвам

Естествено има и 3ти, който всички го знаем

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
без рама трудно, не е невъзможно нали. То е ясно, че законово без рама е невъзможно да я регистрират...
Ако намерите някакви цифри от рамата (не всички) се минава комисия в КАТ където се правят разни процедури и се издава бележка с която отивате в сервиз (определен от КАТ) да ви набият нова рама на друго място, може и да не е веднага с тази бележка може да си карате колкото искате. Това като сте почерпили където трябва, иначе не е толкова просто. (смисъл щепочнат да се ебават с вас в КАТ) В София комисията (лисчето с решението) струва 8 лева.
Ако намерите някакви цифри от рамата (не всички) се минава комисия в КАТ където се правят разни процедури и се издава бележка с която отивате в сервиз (определен от КАТ) да ви набият нова рама на друго място, може и да не е веднага с тази бележка може да си карате колкото искате. Това като сте почерпили където трябва, иначе не е толкова просто. (смисъл щепочнат да се ебават с вас в КАТ) В София комисията (лисчето с решението) струва 8 лева.

8 мнения
• Страница 1 от 1