Някои има ли си представа от Philips Lumea?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Някои има ли си представа от Philips Lumea?

Мнение от JOTTO_DEL » 10 Окт 2012, 15:45

Колеги приятелката се е навила да си купува това чудо http://www.philips-shop.de/store/catalog/ipl-haarentfernung/lumea/lumea-praezision/productdetail/SC2001_01_DE_SHOPPUB/DE/de#productDetailtabs :roll:
Търсихме в интернет мнения, но има доста оскъдна информация за тази джаджа с фотоепилация. :help: Знам, че това не е форум за такива неща, но каквото и да съм попитал тук винаги съм намирал отговора. :bowdown: Ако имате някаква представа дали е ефикастно и дали след няколко процедури ефекта ще е такъв какъвто го описват по ревютата на продукта? Надявам се жените или приятелките ви да "ударят" по едно рамо ако са чували или ползвали това нещо! :mrgreen:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Някои има ли си представа от Philips Lumea?

Мнение от jordanpar » 10 Окт 2012, 16:30

Има два модела.Разликата е че по-новия има УВ-и-още-нещо-си филтър и може да се ползва и по лицето.
Не очаквайте много,нищо че е малко над 700 лева.Аз лично го ползвах само в областта на мишниците,еми не е с ефекта който очаквах.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Re: Някои има ли си представа от Philips Lumea?

Мнение от JOTTO_DEL » 11 Окт 2012, 1:39

jordanpar написа:Има два модела.Разликата е че по-новия има УВ-и-още-нещо-си филтър и може да се ползва и по лицето.
Не очаквайте много,нищо че е малко над 700 лева.Аз лично го ползвах само в областта на мишниците,еми не е с ефекта който очаквах.

И аз си мислих така, че няма да е с очаквания ефект, но ще изчакам ако още някой да каже нещо по въпроса и дали ще има поне някой доволен от този уред. :mhihi:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Назад към Извън Темата