Бате, купи си Мерджан, бате...
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Бате, купи си Мерджан, бате...
Тук в Лондон всеки ден ми правят смях и ме изненадват с нещо. В петък си вървя и минавам през участък от улицата където са събрани множество студентчета, които стоят и раздават малки листчета - рекламни брошури за какво ли не. Подработват си един вид. Накратко спамери.
Както и да е, викам си - дай да видя сега този младеж ква оферта ще ми вкара? :-) Взимам му брошурката и само като я видях и замалко да се изхиля силно на глас. А на рекламката пишеше нещо от рода: "Специална промоция! Мерцедес С-класа само за 20 000 лири с този талон !!! " Само си представих как ще върви това в БГ например :-)
Както и да е, викам си - дай да видя сега този младеж ква оферта ще ми вкара? :-) Взимам му брошурката и само като я видях и замалко да се изхиля силно на глас. А на рекламката пишеше нещо от рода: "Специална промоция! Мерцедес С-класа само за 20 000 лири с този талон !!! " Само си представих как ще върви това в БГ например :-)
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Ми така е като не им вървят продажбите :twisted:
А на BMW не им трябва такава пропаганда - все пак продажбите едва ли ше спаднат някога

А на BMW не им трябва такава пропаганда - все пак продажбите едва ли ше спаднат някога

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
antonpenev написа:Ми така е като не им вървят продажбите :twisted:![]()
![]()
А на BMW не им трябва такава пропаганда - все пак продажбите едва ли ше спаднат някога![]()
![]()
За миналата година само Морган имат ръст в продажбите. Всички останали отчитат спад. Не е въпрос само на рекламна политика

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
5 мнения
• Страница 1 от 1