Бате, купи си Мерджан, бате...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Бате, купи си Мерджан, бате...

Мнение от Alpina » 03 Авг 2003, 12:45

Тук в Лондон всеки ден ми правят смях и ме изненадват с нещо. В петък си вървя и минавам през участък от улицата където са събрани множество студентчета, които стоят и раздават малки листчета - рекламни брошури за какво ли не. Подработват си един вид. Накратко спамери.
Както и да е, викам си - дай да видя сега този младеж ква оферта ще ми вкара? :-) Взимам му брошурката и само като я видях и замалко да се изхиля силно на глас. А на рекламката пишеше нещо от рода: "Специална промоция! Мерцедес С-класа само за 20 000 лири с този талон !!! " Само си представих как ще върви това в БГ например :-)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 10 Авг 2003, 19:53

Ми така е като не им вървят продажбите :twisted: :twisted: :twisted:
А на BMW не им трябва такава пропаганда - все пак продажбите едва ли ше спаднат някога :D :D :D

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 11 Авг 2003, 8:48

Смей се ти, смей се, ама продават повече коли от БМВ :) Което е добре, помоему, щото БМВ не е за всеки :!:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Авг 2003, 17:40

antonpenev написа:Ми така е като не им вървят продажбите :twisted: :twisted: :twisted:
А на BMW не им трябва такава пропаганда - все пак продажбите едва ли ше спаднат някога :D :D :D

За миналата година само Морган имат ръст в продажбите. Всички останали отчитат спад. Не е въпрос само на рекламна политика :wink: :wink: :wink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 13 Авг 2003, 9:09

Е те Morgan по-предната година са продали 24 автомобила, тази 26 :wink:

Назад към Извън Темата