Широки железни джанти...
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
Re: Широки железни джанти...
bum_bum написа:Е чак от 15-ка да направи 17-ка надали има някой толкова добър с телопоемащото
може ако е нинджа или джадай

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Skip_209 написа:bum_bum написа:Е чак от 15-ка да направи 17-ка надали има някой толкова добър с телопоемащото
Абе това си е проекта според мен. Нямам едни 20 000 излишни. Ако съществуваха щях да се търкалям с е34 комби РАТРОД! Ама това ще се случи само и единствено след печалба от тото. Демек нивга.
Помечтах си де.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Zubcho написа:Skip_209 написа:bum_bum написа:Е чак от 15-ка да направи 17-ка надали има някой толкова добър с телопоемащото
Абе това си е проекта според мен. Нямам едни 20 000 излишни. Ако съществуваха щях да се търкалям с е34 комби РАТРОД! Ама това ще се случи само и единствено след печалба от тото. Демек нивга.
Помечтах си де.
Е всички знаем че ти си човека,който от нищо прави нещо,ама вече прекаляваш,все едно да искам от Стоян да ми направи е34ка с инсталация от е30ка!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Аре по-спокойно с тъпанарските коментари!
На колегата по-горе, да може от 15" да се направят 17", само че така или иначе ще ти трябват 17-ки, от които да изрежеш бордовете, другият вариант е да си намериш рингове от 2-3 компонентни джанти, дупчиш и слагаш...
По темата, Дани реши че може да се захване, но иска да види стоманените джанти предварително, явно за да прецени дали може да се изреже качествено, другото което каза е че под 60лв. няма да се захване, което е нормално, при последващо развитие ще пиша...
Ето нагледно, за невярващите, от 14" към 16", алуминий, но принципа е същият -> http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=8396

На колегата по-горе, да може от 15" да се направят 17", само че така или иначе ще ти трябват 17-ки, от които да изрежеш бордовете, другият вариант е да си намериш рингове от 2-3 компонентни джанти, дупчиш и слагаш...
По темата, Дани реши че може да се захване, но иска да види стоманените джанти предварително, явно за да прецени дали може да се изреже качествено, другото което каза е че под 60лв. няма да се захване, което е нормално, при последващо развитие ще пиша...
Ето нагледно, за невярващите, от 14" към 16", алуминий, но принципа е същият -> http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=8396
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
за Джелезарки ли си говорите....
Ето моите зимни 15ки

Ето моите зимни 15ки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
rwd фен
BULL3T написа:Отиваш при Дани в казичене и забравяш!!! Тоя човек прави всичко от нищо!Най-добрия джантаджия който някога съм виждал. Такива баници съм му носил тоя човек е изправял какви ли не джанти. Джантите на неговата кола са точно такива каквито ти искаш и сам си ги е правил... Само че няма да ти обади ниска цена,защото е адски много работа.
Иначе аз не виждам смисъл от такива джанти!
дай някакви координати на този човек, да скътаме някоя работа заедно

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Тя темата бая стара, ама до некво развитие стигна ли се?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Projektzwo
-
-
KPETEH написа:Тя темата бая стара, ама до некво развитие стигна ли се?!
В крайна сметка - не. Дани от Казичене вече не се занимавал или поне аз когато се чух с него ми каза че не си заслужава. Преди няколко месеца попаднах на тема във VW форума, но и там момчето е прекратил дейноста си...
Иначе ето я темата, ако някой се интересува -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=312244
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Ти търсиш ли още варианти?! От 8 искаш 4 или искаш таа схема със шината, дето аз и нямам вяра. Колко цола са ти в главата?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Projektzwo
-
-
KPETEH написа:Ти търсиш ли още варианти?! От 8 искаш 4 или искаш таа схема със шината, дето аз и нямам вяра. Колко цола са ти в главата?!
аз пък предпочитам варианта с шината, по-лесно е, а и аз исках 16-ки, които не се намират лесно за Мерцедес...
като размери 16х10 или 16х11, не по-малко...
аз бях чел за някакъв дядо в София, който все още се занимава с разширяване на джанти, като го прави и по 2-та начина, но подробности незнам

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Имам чувството, че с таа шина, при заваряването, ще избегат осите, щото тя самата не е окръжност, но както и да е, аз ако бях по другия начин щеше да стане. Ако имаш още мерак и 8 жанти, мога да съдействам да ти ги отрежат на струг и после даже сам да си ги завариш...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
По добре едни 7 джи от е34 на ет20
,аз карам на 6,5 и си ми харесват...Онези заваряваните бяха актуални преди 15 години
.

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3