Широки железни джанти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Re: Широки железни джанти...

Мнение от Skip_209 » 24 Авг 2010, 21:46

bum_bum написа:Е чак от 15-ка да направи 17-ка надали има някой толкова добър с телопоемащото :mhihi:

може ако е нинджа или джадай :kuku:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 24 Авг 2010, 21:55

Skip_209 написа:
bum_bum написа:Е чак от 15-ка да направи 17-ка надали има някой толкова добър с телопоемащото :mhihi:

Абе това си е проекта според мен. Нямам едни 20 000 излишни. Ако съществуваха щях да се търкалям с е34 комби РАТРОД! Ама това ще се случи само и единствено след печалба от тото. Демек нивга.

Помечтах си де. :bchug:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 25 Авг 2010, 1:09

Zubcho написа:
Skip_209 написа:

Абе това си е проекта според мен. Нямам едни 20 000 излишни. Ако съществуваха щях да се търкалям с е34 комби РАТРОД! Ама това ще се случи само и единствено след печалба от тото. Демек нивга.

Помечтах си де. :bchug:

Е всички знаем че ти си човека,който от нищо прави нещо,ама вече прекаляваш,все едно да искам от Стоян да ми направи е34ка с инсталация от е30ка! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 26 Авг 2010, 16:24

Аре по-спокойно с тъпанарските коментари! :ranting:

На колегата по-горе, да може от 15" да се направят 17", само че така или иначе ще ти трябват 17-ки, от които да изрежеш бордовете, другият вариант е да си намериш рингове от 2-3 компонентни джанти, дупчиш и слагаш...

По темата, Дани реши че може да се захване, но иска да види стоманените джанти предварително, явно за да прецени дали може да се изреже качествено, другото което каза е че под 60лв. няма да се захване, което е нормално, при последващо развитие ще пиша...

Ето нагледно, за невярващите, от 14" към 16", алуминий, но принципа е същият -> http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=8396
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 05 Сеп 2010, 0:14

за Джелезарки ли си говорите.... :)
Ето моите зимни 15ки :oops:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
rwd фен

Потребител
Аватар

Мнение от chukooo » 24 Окт 2012, 12:22

BULL3T написа:Отиваш при Дани в казичене и забравяш!!! Тоя човек прави всичко от нищо!Най-добрия джантаджия който някога съм виждал. Такива баници съм му носил тоя човек е изправял какви ли не джанти. Джантите на неговата кола са точно такива каквито ти искаш и сам си ги е правил... Само че няма да ти обади ниска цена,защото е адски много работа.

Иначе аз не виждам смисъл от такива джанти!

дай някакви координати на този човек, да скътаме някоя работа заедно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 25 Окт 2012, 9:03

Тя темата бая стара, ама до некво развитие стигна ли се?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Аватар

Мнение от Projektzwo » 25 Окт 2012, 10:01

KPETEH написа:Тя темата бая стара, ама до некво развитие стигна ли се?!

В крайна сметка - не. Дани от Казичене вече не се занимавал или поне аз когато се чух с него ми каза че не си заслужава. Преди няколко месеца попаднах на тема във VW форума, но и там момчето е прекратил дейноста си...

Иначе ето я темата, ако някой се интересува -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=312244
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 25 Окт 2012, 11:17

Ти търсиш ли още варианти?! От 8 искаш 4 или искаш таа схема със шината, дето аз и нямам вяра. Колко цола са ти в главата?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Аватар

Мнение от Projektzwo » 25 Окт 2012, 11:54

KPETEH написа:Ти търсиш ли още варианти?! От 8 искаш 4 или искаш таа схема със шината, дето аз и нямам вяра. Колко цола са ти в главата?!

аз пък предпочитам варианта с шината, по-лесно е, а и аз исках 16-ки, които не се намират лесно за Мерцедес...

като размери 16х10 или 16х11, не по-малко...

аз бях чел за някакъв дядо в София, който все още се занимава с разширяване на джанти, като го прави и по 2-та начина, но подробности незнам :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 25 Окт 2012, 20:53

Имам чувството, че с таа шина, при заваряването, ще избегат осите, щото тя самата не е окръжност, но както и да е, аз ако бях по другия начин щеше да стане. Ако имаш още мерак и 8 жанти, мога да съдействам да ти ги отрежат на струг и после даже сам да си ги завариш...

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 25 Окт 2012, 22:55

По добре едни 7 джи от е34 на ет20 :dunno: ,аз карам на 6,5 и си ми харесват...Онези заваряваните бяха актуални преди 15 години :yes: .
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Окт 2012, 5:10

#$%^Y)(*&$_@Q(&*$)@#(&.... EDIT! Ебаси!
Без страх, без спирачка!

Предишна

Назад към Извън Темата