Помощ за запорирано МПС (BMW 320d)
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Помощ за запорирано МПС (BMW 320d)
Здравейте,приятели !!!
на 16.10.2012г. ми запорираха любимата кола и вече не съм притежател на кола с любимата марка BMW.искам да разбера от някой ВЕЩ по въпросите с запорите и има ли шанс да си ми е върнат.Наложения запор стана след като беше направена проверка на колата и в нея бяха намерени 495 грама зелена тревна маса реагираща на Канабис намерена при резервната гума.след делото има ли шанс да се върне колата?
на 16.10.2012г. ми запорираха любимата кола и вече не съм притежател на кола с любимата марка BMW.искам да разбера от някой ВЕЩ по въпросите с запорите и има ли шанс да си ми е върнат.Наложения запор стана след като беше направена проверка на колата и в нея бяха намерени 495 грама зелена тревна маса реагираща на Канабис намерена при резервната гума.след делото има ли шанс да се върне колата?
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Помощ за запорирано МПС (BMW 320d)
Адвокат нямаш ли?Не мислиш ли ,че именно такъв би ти дал най-добрия отговор.особено ако си платиш.
На едно приятелче му я прибраха по същата причина и си я взе обратно... след 10 години 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
След като приключи делото, ако има такова много ясно, че ще ти я върнат, ама до тогава
Наистина ти трябва помощ от адвокат за да си получиш колата, ако изобщо има такъв шанс, понеже все пак е веществено доказателство за престъпление, пък и за тревицата ще те консултира.

Никой не мое ма връне на селу!
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Тревата твоя ли е? Ако да то гледай тебе си да оправиш пък майната и на колата.Това си е половин кило канабис юнак,не е шега работа.
може и в затвор да отидеш ако не хванеш адвокат който познава съдията :Р
може и в затвор да отидеш ако не хванеш адвокат който познава съдията :Р
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Приятели имам адвокат,в мометна се чака експертиза за наркотичното вещество и след това ще има дело.Казаха,че ще се проточи няколко месеца.Не съм осъждан,не съм криминално проявен,работя засега (дай боже да си остана на работа) притеснявам се и за присъдата(незная какво ще стане) количеството било доста.Адвоката каза,че ще се прави споразомение с прокоратурата и ще се бори за ословна присъда. ПРИЯТЕЛИ ПОМАГАЙТЕ С МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ!!! МОЛЯ ВИ !!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bobi_81xx написа:Здравейте,приятели !!!
а не се ли тревожиш повече дали няма да ти лепнат ефективна?

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:bobi_81xx написа:Здравейте,приятели !!!
а не се ли тревожиш повече дали няма да ти лепнат ефективна?
Тревожа се !!!! При консултация с адвокат се споменава за признаване за виновен с споразомение с прокоратурата и впредвид чистото ми съдебно минало с добра характристика от работата да се постигне ословна присъда 3-5 години (но ако е рекъл Господ)разбира се!!!

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Половин кило трева му намерили в колата, че и се жалва що са му я прибрали
Ще я приберат не ми и отатък ще минат. Радвай се, че шапкарите не са приложили "бой и е*ане до припадък", че тогава щеше да питаш от един път азис става ли се 

- elf_78
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '02
- Мечтае да кара: M5
Чл. 354а. (Нов - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от
13.10.2006 г.) (1) Който без надлежно разрешително произведе, преработи, придобие или
държи наркотични вещества или техни аналози с цел разпространение, или
разпространява наркотични вещества или техни аналози, се наказва за високорискови
наркотични вещества или техни аналози - с лишаване от свобода от две до осем години и с
глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева. Като излезеш от пандиза,ще си горд собственик на недвижим имот. Сигурно това количество е за "лична употреба". Тровите хората а после мрънкате. Пожелавам ти справедлив процес с максимално наказание,за да не се занимаваш с глупости.
13.10.2006 г.) (1) Който без надлежно разрешително произведе, преработи, придобие или
държи наркотични вещества или техни аналози с цел разпространение, или
разпространява наркотични вещества или техни аналози, се наказва за високорискови
наркотични вещества или техни аналози - с лишаване от свобода от две до осем години и с
глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева. Като излезеш от пандиза,ще си горд собственик на недвижим имот. Сигурно това количество е за "лична употреба". Тровите хората а после мрънкате. Пожелавам ти справедлив процес с максимално наказание,за да не се занимаваш с глупости.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bobi_81xx
темата се изчерпа, потърси си адвокат.
темата се изчерпа, потърси си адвокат.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
12 мнения
• Страница 1 от 1