Моля Ви,помогнете!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Моля Ви,помогнете!!!!!!!!

Мнение от Nasko_ » 27 Окт 2012, 18:33

Здравей, колега !
Интересно ми е по какъв начин смяташ да "оправиш документите" на кола, която се издирва? С подписването на този договор за покупко-продажба на автомобил, вероятно нов и на половин цена, си си вкарал такъв таралеж в гащите, че дълго време ще вадиш бодли от задника. Въпреки че нямаш документ за собственост на автомобила, рано или късно дирята ще доведе "кучетата" до твоята хралупа, като последен купувач.
Не става ясно, как след подписването на договора ти разбра, че колата се издирва, за да не отидеш в КАТ, обикновено хората го разбират, след като закарат автомобила за регистрация. ;) И след като "случайно разбра", че колата се издирва, защо не уведоми властите, а я препродаде ( почти съм сигурен, че така е станало)? :) Също така, няма логика колата да НЕ се е издирвала и преди ти да я купиш.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Моля Ви,помогнете!!!!!!!!

Мнение от Vlados » 30 Окт 2012, 22:48

badboy21 написа:Колега,като гледам номера РВ1011ТХ,защо ми се струва,че автомобила е със старите номера още.Не съм запознат,но има ли възможност колата да е прегистрирана вече,защото в Пловдив от новите номера(със знака BG вляво),няма още серия TX :nono:

в София още няма ТХ, така че за Пловдив няма какво да го коментираме повече... иначе историята звучи повече от странно.
Колкото до досието - всички коли, които са били регистрирани някога в БГ имат досие (не доумявам автора какво е имал в предвид) и нека уточниме - ЗА КАКВО е била обявена за издирване?
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата