Въпроси към хората работили в автомивка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Въпроси към хората работили в автомивка

Мнение от LizarD » 23 Окт 2012, 17:10

Здравейте колеги, обадиха ме се от една мивка,че търсят човек, а аз съм безработен и много обичам да си мия колата.... Нека тези които са работили да изкажат плюсове и минуси на работата, как ви се струва? Кое и кофтито на тая професия?
Изображение
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Въпроси към хората работили в автомивка

Мнение от randity » 23 Окт 2012, 17:15

Плюсове няма, минуси - бол. Тая работа определено не е за зимата, за лятото също. Тия препарати ти сасипват краката, а зимата ще се винаги измръзнали, което не е за пренебрагване. А бе, не си струва ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 23 Окт 2012, 18:53

randity написа:Плюсове няма, минуси - бол. Тая работа определено не е за зимата, за лятото също. Тия препарати ти сасипват краката, а зимата ще се винаги измръзнали, което не е за пренебрагване. А бе, не си струва ...

пълни глупости :yes: Зимата и лятото си ходех със галоши и нито са ми били мокри краката,нито препаратите са ми съсипали краката...това че на някои мивки бай тошо ходи със джапанки си е негов проблем.Аз от автомивка съм си докарвал над 1000 лева месечно,когато бях на 17 така че...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 24 Окт 2012, 11:47

Не те разбирам съвсем. Хем си безработен, хем... На твое място бих си задал въпроса - трябват ли ми пари? Ако е отговорът е не, тогава каквато и работа да ти предложат пак ще й намериш минуси (например че трябва да ставаш рано всеки ден :wave: ), още повече пък като разпитваш из форумите.
Ако пък е да - на края на първия месец ще си направиш сметката на плюсовете и минусите и ще си прецениш дали ти се продължава.

Всяка автомивка е различна - работа, заплащане, колеги, клиенти, отношение от собствениците/управителите. Няма как някой тук във форума да ти даде адекватен отговор за всички.
Мой приятел започна мияч навремето от нямане на работа и стана управител на целия комплекс по-късно. Така че....
Touring & windsurf club

Потребител
Аватар
Кара: е 46
Мечтае да кара: ТАНК

Мнение от chervanskyi » 31 Окт 2012, 14:50

Всяка работа има си и + и - .Трябва да опиташ и да видиш.работил съм 1 зима на автомивка, замръзват ти ръцете, замръзва водата по колата, ама не знам не ми направи чак толкова голямо впечатление, повече ме вълнуваше финансовия аспект.Работа е, а тя каквато и да е трябва да се работи.

Назад към Извън Темата