Въпроси към хората работили в автомивка
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Въпроси към хората работили в автомивка
Здравейте колеги, обадиха ме се от една мивка,че търсят човек, а аз съм безработен и много обичам да си мия колата.... Нека тези които са работили да изкажат плюсове и минуси на работата, как ви се струва? Кое и кофтито на тая професия?

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Въпроси към хората работили в автомивка
Плюсове няма, минуси - бол. Тая работа определено не е за зимата, за лятото също. Тия препарати ти сасипват краката, а зимата ще се винаги измръзнали, което не е за пренебрагване. А бе, не си струва ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
randity написа:Плюсове няма, минуси - бол. Тая работа определено не е за зимата, за лятото също. Тия препарати ти сасипват краката, а зимата ще се винаги измръзнали, което не е за пренебрагване. А бе, не си струва ...
пълни глупости

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Не те разбирам съвсем. Хем си безработен, хем... На твое място бих си задал въпроса - трябват ли ми пари? Ако е отговорът е не, тогава каквато и работа да ти предложат пак ще й намериш минуси (например че трябва да ставаш рано всеки ден
), още повече пък като разпитваш из форумите.
Ако пък е да - на края на първия месец ще си направиш сметката на плюсовете и минусите и ще си прецениш дали ти се продължава.
Всяка автомивка е различна - работа, заплащане, колеги, клиенти, отношение от собствениците/управителите. Няма как някой тук във форума да ти даде адекватен отговор за всички.
Мой приятел започна мияч навремето от нямане на работа и стана управител на целия комплекс по-късно. Така че....

Ако пък е да - на края на първия месец ще си направиш сметката на плюсовете и минусите и ще си прецениш дали ти се продължава.
Всяка автомивка е различна - работа, заплащане, колеги, клиенти, отношение от собствениците/управителите. Няма как някой тук във форума да ти даде адекватен отговор за всички.
Мой приятел започна мияч навремето от нямане на работа и стана управител на целия комплекс по-късно. Така че....
Touring & windsurf club
- chervanskyi
- Потребител
-
- Кара: е 46
- Мечтае да кара: ТАНК
Всяка работа има си и + и - .Трябва да опиташ и да видиш.работил съм 1 зима на автомивка, замръзват ти ръцете, замръзва водата по колата, ама не знам не ми направи чак толкова голямо впечатление, повече ме вълнуваше финансовия аспект.Работа е, а тя каквато и да е трябва да се работи.
5 мнения
• Страница 1 от 1