Доверен сервиз на Бул Инс?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Доверен сервиз на Бул Инс?
Колеги,
в началото месеца имах лек инцидент с колата, в резултат на което предния капак леко се огъна и декоративните решетки се потрошиха. Общо взето е това като и бронята има нужда само от боя. В крайна сметка вкарах колата в доверен сервиз на Бул Инс за смяна на посочените детайли, но до сега още не са ми се обадили. Въпросът ми е някой ползвал ли е услугите на доверените сервизи на Бул Инс и нормално ли е да се чака толкова дълго, като се има в предвид, че работат е най-много за 2-3 дни по принцип.
в началото месеца имах лек инцидент с колата, в резултат на което предния капак леко се огъна и декоративните решетки се потрошиха. Общо взето е това като и бронята има нужда само от боя. В крайна сметка вкарах колата в доверен сервиз на Бул Инс за смяна на посочените детайли, но до сега още не са ми се обадили. Въпросът ми е някой ползвал ли е услугите на доверените сервизи на Бул Инс и нормално ли е да се чака толкова дълго, като се има в предвид, че работат е най-много за 2-3 дни по принцип.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Доверен сервиз на Бул Инс?
Споко, щи я направят
На мойта калник, предна броня и кормилна щанга в Сервиза им до офиса в Бояна, две седмици почти... При положение, че имах "хора" вътре при бояджиите и бързах...
Тормози си агента по телефона...

На мойта калник, предна броня и кормилна щанга в Сервиза им до офиса в Бояна, две седмици почти... При положение, че имах "хора" вътре при бояджиите и бързах...
Тормози си агента по телефона...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- zxsport
-
gromovich написа:Колеги,
Ако е в "Тандер" би трябвало да нямаш забележки ...
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
gromovich написа:Колеги,
нали знаеш,че има и други коли за правене и не е само твоята за да стане за 2-3 дни а и ако пичовете чакат части защото в магазина може и да няма в наличност така ще е.. и аз работя със застрахователи и доста често се случва да се чака неква решетка по 20 дена но.. ако стане така се обаждаме на клиента ако иска си взима колата готова подписва си декларацията като доиде решетката идва монтираме и отлита(тва е ако му трябва спешно колата) ако ли не почвай да звъниш ама не прекалявай да не те претупат
- gromovich
- младши ентусиаст
-
Аз последно като им се обаждах ми казаха, че чакали лостчето с механизма на капака. Аз даже им предложих да си я взема и като дойде частта да я монтират впоследствие. Обясниха ми, че колата трябвало да бъде направена, снимана, явно се подписва някакъв приемо-предавателен протокол и чак след това мога да си взема колата. С две думи ще трябва да се чака до последно дори за някакви дреболии.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
gromovich написа:Аз последно като им се обаждах ми казаха, че чакали лостчето с механизма на капака. Аз даже им предложих да си я взема и като дойде частта да я монтират впоследствие. Обясниха ми, че колата трябвало да бъде направена, снимана, явно се подписва някакъв приемо-предавателен протокол и чак след това мога да си взема колата. С две думи ще трябва да се чака до последно дори за някакви дреболии.
Явно да колега.. иди разходи се на място поне да видиш до каде са е докарали колата ти.. при нас се подписва само протокол в който клиента пише ако има някакви възражения в отношение на работата и отношението към него от наша страна и тва е.. с 2 думи ако си вземе колата и се разпише снимка не искат той после така или иначе пак си минава пак през застрахователя и то се вижда кво е правено и как
- gromovich
- младши ентусиаст
-
Колеги,
малко да съживя темата. Та значи след около месец си взех колата от въпросния доверен сервиз на Бул Инс. Като направа на колата за сега не мога да намеря кусури. Единствено доста кофти чувства предизвика в мен това, че някой от сервиза са ми претарашили колата добре. В резултат на което ми липсват някой от оригиналните инструменти на колата и други оригинални аксесоари в т.ч. и 1/2 бутилка масло, което си държах в колата за доливане. Липсват и едни гумички на фаровете, стоящи отгоре. Кофтито е, че задната седалка беше разкопчана от едната страна, което ме навежда на лоши предчувствия. Утре мисля да отида до един колега и да вдигнем колата на поедемник и да й направим една диагностика.
Иначе се обадих на собственика на сервиза и му казах за липсите и очаквам да има някакъв резултат.
Явно въпросния крадец не познал, понеже си познавам колата до последната щипка. Хубавото е, че същия рано или късно няма да прокопса - просто всеки тръгнал срещу мен си пати лошо в последствие
малко да съживя темата. Та значи след около месец си взех колата от въпросния доверен сервиз на Бул Инс. Като направа на колата за сега не мога да намеря кусури. Единствено доста кофти чувства предизвика в мен това, че някой от сервиза са ми претарашили колата добре. В резултат на което ми липсват някой от оригиналните инструменти на колата и други оригинални аксесоари в т.ч. и 1/2 бутилка масло, което си държах в колата за доливане. Липсват и едни гумички на фаровете, стоящи отгоре. Кофтито е, че задната седалка беше разкопчана от едната страна, което ме навежда на лоши предчувствия. Утре мисля да отида до един колега и да вдигнем колата на поедемник и да й направим една диагностика.
Иначе се обадих на собственика на сервиза и му казах за липсите и очаквам да има някакъв резултат.
Явно въпросния крадец не познал, понеже си познавам колата до последната щипка. Хубавото е, че същия рано или късно няма да прокопса - просто всеки тръгнал срещу мен си пати лошо в последствие

8 мнения
• Страница 1 от 1