Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната стр
Mollov написа:Който няма нещо смислено и по темата да каже, по-добре да не го показва писмено.
+1 !!
Колега за жалост война без жертва няма.. наранени ще има при всички положения дали ти дали тя дали и 2мата...Имал съм такъв случай и аз и когато упря ножа така да го кажем просто преглътнах направих се на страхливец обясних,че няма как да продължи всичко тва...Тя беше разбрана искам да подчертая и си беше баш реалист и прекратихме лека по лека с времето малко от малко отихва всичко.. успех!
BadAngel написа:колега, знаеш какво правят студентите от техническия
на любовницата казват, че са при жената
на жената, че са при любовницата
а седят да си решават задачи на пейката пред ректората
Така се израства междy две жени.

понеже никой не го написа, а мен не ме е срам:
Страшен боклук си, ако слагаш твоите интереси пред тези на детето!
В една стара подобна тема някой беше написал, жената дали ще е тази или друга е все тая, но ДЕТЕ-то е ВСИЧКО!
Страшен боклук си, ако слагаш твоите интереси пред тези на детето!
В една стара подобна тема някой беше написал, жената дали ще е тази или друга е все тая, но ДЕТЕ-то е ВСИЧКО!
Последна промяна vlad0 на 04 Ное 2012, 11:59, променена общо 1 път
vlad0 написа:понеже никой не го написа, а мен не ме е срам:
Страшен боклук си, ако слагаш интересите на детето пред твоите!
Не искам да бъда защитник на автора, но си леко грyбичък. Ти не можеш да знаеш дали слага интересите на детето пред неговите или наравно с неговите .. много деца в днешно време растат щастливи и обгрижвани, сред разведените си родители и това ни най- малко не ги прави по ощетени или недооценени.., да си отговорен родител не означава, че трябва да пренебрегваш и собственото си щастие. Детето не е достатъчно оправдание, за съжителството междy родителите, но след като насреща стои любовница, с която той се вижда два пъти в месеца.. и това се явява, като дилема, звyчи наистина повърхностно, пошло и тъпо..
Последна промяна krystal на 04 Ное 2012, 2:31, променена общо 1 път
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ако така си решаваш любовните проблеми...
С нетърпение искам да видя в кой форум си пуснал темата "Как да си намеря любовница".
С нетърпение искам да видя в кой форум си пуснал темата "Как да си намеря любовница".

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
kokich написа:На 35г. съм.
Много рано те хвана, колега? Взе да те гони критиката на средната възраст или какво? Басирам се, че жена ти е колкото теб. Огледа се назад и видя, какви бъбречета са избуяли по улиците. И вместо да се радваш на гледката, взе да "се доказваш", че все още те бива пред младите. Нищо ново под слънцето. За съжаление не си описал нещата напълно. Има ли подаръчета за другата, водиш ли я по командировки или екзотични места, колко ти излиза тя на месец и т.н. и т.н. Жена ти ОК ли е, прави ли скандали, пияница ли е и бла бла. Не виждам къде е причината, за да кривнеш. Искаш да скъсаш, ми кажи и че прекъсвате и това е. Бъди мъж. Не само във веенето на достойнството. Била била страхотен човек

Гледай си детето, заведи си семейството на една хубава ескурзия и не се занимавай с глупости.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
vlad0 написа:Страшен боклук си, ако слагаш интересите на детето пред твоите!
От написаното се разбира че е "боклук" ако интересите на детето седят преди неговите.... тоест неговите интереси (а не на детето) са по значими и важни или аз нещо криво разбирам???

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Абе аз само народни поговорки пиша, но съм на мнение, че 100% от народните поговорки са истина, защото са измислени и доказани с годините.
Та следващата
е: Не може да те заболи от нещо, което не знаеш.
Моето мнение е да не казваш на жена си и да си дискретен на максимум. Това може и да приключи скоро, може и да не. Ако не приключи, ти сам ще решиш за развод и най-добре да се разбере по-късно. Ако пък приключи, все едно нищо не е било. Тва, че ще и признаеш да ти олекне на съвестта го забрави. Защото на теб ще ти олекне, но на нея ще й натежи. Доста егоистичен подход, според мен. Прави като 90% от всички мъже с любовници: прави я квот я правиш, но гледай НИКОЙ да не разбира.
Та следващата

Моето мнение е да не казваш на жена си и да си дискретен на максимум. Това може и да приключи скоро, може и да не. Ако не приключи, ти сам ще решиш за развод и най-добре да се разбере по-късно. Ако пък приключи, все едно нищо не е било. Тва, че ще и признаеш да ти олекне на съвестта го забрави. Защото на теб ще ти олекне, но на нея ще й натежи. Доста егоистичен подход, според мен. Прави като 90% от всички мъже с любовници: прави я квот я правиш, но гледай НИКОЙ да не разбира.
krystal написа:Детето не е достатъчно оправдание, за съжителството междy родителите, но след като насреща стои любовница, с която той се вижда два пъти в месеца.. и това се явява, като дилема, звyчи наистина повърхностно, пошло и тъпо..

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И какво детето?Тук има ли някой,който е живял в семейство на разведени родители?2012 година сме,не сме 1982,когато разведена жена беше равносилно на ''боклук'',а разведен мъж ''втора ръка човек'' и представители на ОФ душеха наляво и надясно за да потушават семейни дразги и така бройката на разводите беше поддържана изкуствено до 0 ,а всеки втори пак си забягваше наляво надясно и се еб@ха колеги и колежки по банкети и така.
Ако ще израства в лицемерна обстановка,прикриваща конфликтите между родители уж в негово име,детето в крайна сметка когато стане малко или повече мислещо дори може да се намрази че се е родило,гледайки как родителите само се правят на такива.То ще се приеме като фактор определящ нещастието и на двамата.Който е израстнал сред такава обстановка знае какво говоря.
Всички други със заучените фрази ''ама детето това,ама онова'' да си гледат работата.Семейство не се гради с подпис в гражданското.
Също и оня пич дето обвинява автора на темата че бил изпаднал в криза на средната възраст /абе мен,къде на 35 търсиш криза бе/,че се огледал и се изкушил от женско присъствие,че подаръчета ли не беше,че екскурзии ли......Ако автора на темата бе споделил ,че чисто и просто чук@ 19 годишна студентка,без да изслушвам всичко друго и аз щях да го заклеймя.Но имайки впредвид че той говори за 28 годишна жена,зряла и може би образ в когото той вижда една по-завършена и подходяща за него жена,това е друго.Иначе всеки си поддържа любимата жена,всеки прави жестове според възможностите си,а доста често и над възможностите се карат марки автомобили,които единствената цел е да се преодолее ''кризата на средната'' и да се намаже собственото его
Поздрави и лек и успешен ден.
Ако ще израства в лицемерна обстановка,прикриваща конфликтите между родители уж в негово име,детето в крайна сметка когато стане малко или повече мислещо дори може да се намрази че се е родило,гледайки как родителите само се правят на такива.То ще се приеме като фактор определящ нещастието и на двамата.Който е израстнал сред такава обстановка знае какво говоря.
Всички други със заучените фрази ''ама детето това,ама онова'' да си гледат работата.Семейство не се гради с подпис в гражданското.
Също и оня пич дето обвинява автора на темата че бил изпаднал в криза на средната възраст /абе мен,къде на 35 търсиш криза бе/,че се огледал и се изкушил от женско присъствие,че подаръчета ли не беше,че екскурзии ли......Ако автора на темата бе споделил ,че чисто и просто чук@ 19 годишна студентка,без да изслушвам всичко друго и аз щях да го заклеймя.Но имайки впредвид че той говори за 28 годишна жена,зряла и може би образ в когото той вижда една по-завършена и подходяща за него жена,това е друго.Иначе всеки си поддържа любимата жена,всеки прави жестове според възможностите си,а доста често и над възможностите се карат марки автомобили,които единствената цел е да се преодолее ''кризата на средната'' и да се намаже собственото его

Поздрави и лек и успешен ден.
- kokich
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Доста се развихрихте с обвиненията.Аз да не съм престъпник.Темата вече е за ключ.
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5