Кой е с предимство?
Модератор: Общи модератори
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
Re: Кой е с предимство?
Кладенци, младенци, манкенки, еклери. Чакайте сега - вярно,че изгубих темата. Та повтарям се на по прост език, че се налага явно: темата е за това "кой е с предимство?" - не кой е с предимство според ЗЗДвП ППЗЗДвП култовия инструктор от Пловдив на 22-годишния колега. Кой ти го казва, ни го казва, ви го казва и така нататък - и преди и сега СТОП-а е знак за път без предимство, където някой е решил,че трябва да спреш и ако не идва Спенснята да преминеш. Аз не споря с инструкторчето не споря със закона, правилника и т.н. споря с хората, които си мислят,че някой трябва да ги пусне от стоп-а. Еми няма как да стане колеги, няма логика и ще си чакате. И смятате,че философея, а не съм така нужния ви авторитет. Ами замислете колко несправедлив е живота и се "садвайте"
(бургаски лаф) ежедневно когато така несправедливо се налага да спрете на стопа и да изчакате всички, които не спират защото не им се налага по същия ЗЗДвП и ППЗЗДвП,в който е упомената навлезлите в кръстовището са с предимство и това е. Та сега момче му звънни на този инструктор и го питай за съвет, не как е по правилник - питай го какво ще те посъветва да направиш. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Приемам критиката, прави сте, сгреших! Но, по-полека с определенията.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Kroki написа:Приемам критиката, прави сте, сгреших! Но, по-полека с определенията.
Не го взимай навътре. Ние няколко човека тая тема я обърнахме на чат и вече до толкова се сближихме, че почнахме с поздравите, пожеланията, та дори и мушкането на някои неща в нечии дупки

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d