Витоша open season

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Витоша open season

Мнение от vladye » 20 Дек 2012, 0:33

Накратко - аматьорщина, счупена предна броня и ринене на сняг.
Пускам тази тема, защото нямах възможност, а искам да благодаря на момчетата (предполагам четат форума), които спряха тази вечер и ми помогнаха да излезна от пряспата на Витоша - не успях на място да го направя. Също така и на другите, които се отзоваха, както и на момчето с quattro-то, което ме издърпа.

Това ме подсеща, да взема да махна стикера от задния прозорец - quattro is fur sissies, че се оказва тъпо в определени моменти.
И още нещо интересно - пряспа на английски се превеждала като drift, ебаси и съвпадението, братче!

Мега фън е колеги, но умната и със здраве, че белите бързо стават! :bchug:
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Re: Витоша open season

Мнение от BaDxBoY » 20 Дек 2012, 1:04

:lalala:

Винаги спират. Миналата седмица, като наваля хубаво, тръгнахме 2 коли нагоре. Тръгнахме и към златните даже, а имаше мноого сняг. Доста колеги с БМВ-та видях и им правя евала :!: Завъртяхме се и ние в една преспа и веднага спряха едни пичове с един мерцедес 124 и още 1-2 коли оправихме всичко и по живо по здраво тръхнахме. 200 метра надоло пича с мерцедеса се завъртя та го ринахме и него. Евала им правя на всички, супер задружно се държат нагоре !!! Аз лично, никога не съм очаквал, че непознати ще покажат такова съдействие :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Дек 2012, 10:57

Преди 2-3 седмици един колега с Е46 беше тръгнал към копитото с летните гуми.Беше си разпилял предната броня и корите отдолу(а в същия ден я бил купил),събрахме се 3 BMW-та при него и му помогнахме. :yes:
Аз лично предпочитам пътя към Алеко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

Мнение от TheStorm » 21 Дек 2012, 18:08

мда ... колегата с 46цата на копитото го вадих точно 2 пъти ... като втория беше доста дроб :D
още ми седят телове из колата от "закрепването" на кората под бронята му :D

Назад към Извън Темата