Витоша open season
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Витоша open season
Накратко - аматьорщина, счупена предна броня и ринене на сняг.
Пускам тази тема, защото нямах възможност, а искам да благодаря на момчетата (предполагам четат форума), които спряха тази вечер и ми помогнаха да излезна от пряспата на Витоша - не успях на място да го направя. Също така и на другите, които се отзоваха, както и на момчето с quattro-то, което ме издърпа.
Това ме подсеща, да взема да махна стикера от задния прозорец - quattro is fur sissies, че се оказва тъпо в определени моменти.
И още нещо интересно - пряспа на английски се превеждала като drift, ебаси и съвпадението, братче!
Мега фън е колеги, но умната и със здраве, че белите бързо стават!
Пускам тази тема, защото нямах възможност, а искам да благодаря на момчетата (предполагам четат форума), които спряха тази вечер и ми помогнаха да излезна от пряспата на Витоша - не успях на място да го направя. Също така и на другите, които се отзоваха, както и на момчето с quattro-то, което ме издърпа.
Това ме подсеща, да взема да махна стикера от задния прозорец - quattro is fur sissies, че се оказва тъпо в определени моменти.
И още нещо интересно - пряспа на английски се превеждала като drift, ебаси и съвпадението, братче!
Мега фън е колеги, но умната и със здраве, че белите бързо стават!

virtue and tranquillity
Re: Витоша open season

Винаги спират. Миналата седмица, като наваля хубаво, тръгнахме 2 коли нагоре. Тръгнахме и към златните даже, а имаше мноого сняг. Доста колеги с БМВ-та видях и им правя евала

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Преди 2-3 седмици един колега с Е46 беше тръгнал към копитото с летните гуми.Беше си разпилял предната броня и корите отдолу(а в същия ден я бил купил),събрахме се 3 BMW-та при него и му помогнахме.
Аз лично предпочитам пътя към Алеко.

Аз лично предпочитам пътя към Алеко.
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
мда ... колегата с 46цата на копитото го вадих точно 2 пъти ... като втория беше доста дроб
още ми седят телове из колата от "закрепването" на кората под бронята му

още ми седят телове из колата от "закрепването" на кората под бронята му

4 мнения
• Страница 1 от 1