съвет и малко акъл..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: съвет и малко акъл..

Мнение от u`F`o » 20 Дек 2012, 10:25

Metzeler написа:
u`F`o написа:
Metzeler написа:Колеги мерси много за помоща след нова година ще го връзваме :} :bchug: весели празници ви пожелавам!

И какво ще връзвате все пак ? Дай малко подробности.

Ами каквото се описа в темата колега като цяло... сега търся таблет със мойте размери за да стане почти plug and play затова конкретно не мога да кажа какъв ще е точно той или да го покажа но таблета ще има GPS с навигация и др му функции ги знаем те са кажи речи стандартни и отделно ще го вържа към диагностиката на колата както опоменаха колегите по-горе и ще го ползвам за музика,навигация(вместо да си лепя телефона из прозорците),и ще следя кво се случва с колата/мотора когато имам някакви съмнения,но всичко това ще стане след нова година и тогава ще напускам и снимков матерял

Добре де, вместо да купуваш таблет, с една навигация може да имаш същите неща. Това в случая, в който няма да се опитваш да прервъщаш е36цата в GTR style табло със статистики.

ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Ето как беше при мен. Никак не е перфектно както сам можеш да се убедиш. Трябва да измислиш някакъв начин, да криеш таблета/навигацията защото наркоманите ще ти разбият колата. Аз лично си изрязах едно шперплатово парче дърво, което пръснах с черен спрей и на капака (демек отпред, на снимките още я няма) сложих една лепенка монстър и седи като заводско така като погледнеш отвън.

Надявам се да ъпдейтнеш темата да видим как си го направил след време. :yes:

Поздрави,

П.С.: Mного хора ме питаха, дали това е оригинално поставяно в колата :mhihi: A аз им oтговарях, че '93та година са слагали фабрично на всички БМВ-та цветни дисплеи с течен кристал и вграден GPS :mhihi: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 20 Дек 2012, 21:12

:yes: хахахахаха блаженни са невежите казали хората... а по темата можеш ли инфо да ми дадеш какво точно е това което е било в тази кола? и ако още е покрай теб някви размери на дължина и височина дали ще можеш да ми дадеш защото аз ще го слагам горе както колегата е показъл в първия пост на темата и бая нестартен тряа да е таблета за да влезне и да седи нормално,а иначе за ГТР изгъзиците няма да е такова ще си има просто навигация музикален плеар и програма за диагностика която ще си пускам чат пат :) няма да е на челна позиция тип бърз и яростен олигар

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 21 Дек 2012, 1:24

Мой приятел си купи едно лаптопче,раздели екрана от клавиатурата.Дисплея сложи на мястото на въздуховодите,а клавиатурата долу в барчето стана много добре.....
Изображение
а после си добави и това:
http://vbox7.com/play:c152603fe3
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 21 Дек 2012, 20:12

кичоне написа:Мой приятел си купи едно лаптопче,раздели екрана от клавиатурата.Дисплея сложи на мястото на въздуховодите,а клавиатурата долу в барчето стана много добре.....
Изображение

Аз съм в тих потрес :shock: Мега яко го е направил :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 22 Дек 2012, 2:40

кичоне написа:Мой приятел си купи едно лаптопче,раздели екрана от клавиатурата.Дисплея сложи на мястото на въздуховодите,а клавиатурата долу в барчето стана много добре.....
Изображение

добре Ок,но на ауди явно има доста място отпред а при мен на е36 няма как да си сложа клавиатурата или пада някаде около лоста... за тва
ще си потърся 8 инчово таблетче и всичко е 6 :)

Предишна

Назад към Извън Темата