Бригада за Италия
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Бригада за Италия
Той може да го апне от всякъде .. въпрос на късмет.
Човека нищо не разбира, нито знае ... то се вижда от въпроса му само.
Но е мераклия и иска да опита.
Може да види и в аутоскот24.ит мисля, че беше сайта.
И сам да си преценява какъв риск да поема.
Човека нищо не разбира, нито знае ... то се вижда от въпроса му само.
Но е мераклия и иска да опита.
Може да види и в аутоскот24.ит мисля, че беше сайта.
И сам да си преценява какъв риск да поема.

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Е вече за прехвърлянето не знам. Аз ходя до Италия само на почивка, а не докарвам коли
Иначе като се връщахме имаше на кораба много Българи с коли с някакви изпечатани на хартия А4 номера. Доколокото разбрах тези номера са доста евтини и са само за Италия, но те караха с тях на риск през Гърция (около 430 км.) и на влизане в БГ май вадеха транзитни номера. Незнам за тази процедура не съм запознат. Ако ти трябва инфо за магистрали, маршрути.... няма проблем, но за другите неща само бих те подвел.

niki_future написа:Е вече за прехвърлянето не знам. Аз ходя до Италия само на почивка, а не докарвам колиИначе като се връщахме имаше на кораба много Българи с коли с някакви изпечатани на хартия А4 номера. Доколокото разбрах тези номера са доста евтини и са само за Италия, но те караха с тях на риск през Гърция (около 430 км.) и на влизане в БГ май вадеха транзитни номера. Незнам за тази процедура не съм запознат. Ако ти трябва инфо за магистрали, маршрути.... няма проблем, но за другите неща само бих те подвел.
Повече ме интересуваше как е прехвърлянето смятам, че със магистралите ще се оправя...

Италия
Ако може да обясните процедурата за пътуването в Италия по-подробно. От къде се качваш на ферибота, колко продължава пътуването и къде отива ферибота в Италия? И ако знаете как е графика на фериботите от колко часа тръгват?
- ProvocatioN.
- Потребител
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: E38
Re: Италия
AgeraR написа:Ако може да обясните процедурата за пътуването в Италия по-подробно. От къде се качваш на ферибота, колко продължава пътуването и къде отива ферибота в Италия? И ако знаете как е графика на фериботите от колко часа тръгват?
Качваш се от Игуменица във Гърция според зависи на кой ферибот се качиш има 2 вида Супер Фаст и друг който е по-бавен Разликата им е около 20-30 евро

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Преди да ти отговоря ти ми отговори на няколко въпроса?
1. Ти до каде в Италия ще пътуваш,кой град коя област?
2. Автомобил един брой или 9-10 ще купуваш?
3, Как ще ги транспортираш ако е един и ако са повече?
4. Език италиански знаеш ли? Какъв знаеш освен Български?
5. От каде мислиш да закупиш автомобилите? Сайт с обяви,от човек познат там или друго.
Ще ти дам една насока там пазари като Горубляне и Дупница аз лично не съм виждал кадето съм ходил....
Има автокъщи като наще с по 20-30 автомобила
Има представителства като наще КАМОР,ДАру,София-Франс,Автомотор и т.н.
И частни
1. Ти до каде в Италия ще пътуваш,кой град коя област?
2. Автомобил един брой или 9-10 ще купуваш?
3, Как ще ги транспортираш ако е един и ако са повече?
4. Език италиански знаеш ли? Какъв знаеш освен Български?
5. От каде мислиш да закупиш автомобилите? Сайт с обяви,от човек познат там или друго.
Ще ти дам една насока там пазари като Горубляне и Дупница аз лично не съм виждал кадето съм ходил....
Има автокъщи като наще с по 20-30 автомобила
Има представителства като наще КАМОР,ДАру,София-Франс,Автомотор и т.н.
И частни
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Ще купя една кола. Знам Английски, Български и Турски език. Ще транспортирам на ход.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Давам ти един много искрен и безплатен съвет - РАНО ти е още за това! Ако се вслушаш в съвета ми много страдания,загуби на хиляди евра ще ти бъдат спестени. Проучи още нещата и се насочи към точно определена държава за да си наясно с законовите разпоредби и начините за придобиване.
Долу има един под-форум ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ там има тема "Как да регистрирам в КАТ и какво дължа?" ето я: viewtopic.php?f=29&t=121157 прочети я ще ти помогне до някаде...
Ето и някоя специфична информация
В Италия 90% от автомобилите се продават с номерата и ако ти я искаш за износ трябва да се отпише /демолира на италиански/ струва 90евра...
Останалите 10% са без номера и са вече /демолирани/ за износ в ЕУ.
95% от автомобилите в продажба говорим тези за износ са без застраховка /асигурационе /
Следиш ли ми мисълта? Защото вече си без номера и без застраховка как ще я караш на ход?
Тук в БГ сутринта отиваш и регистрираш до 2-3 часа колата е готова да се движи по пътищата...
Там ми е отнемало седмица
Това струва хотел,храна и т.н. и в един момент се питаш Кво търся тука мамка му!
Долу има един под-форум ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ там има тема "Как да регистрирам в КАТ и какво дължа?" ето я: viewtopic.php?f=29&t=121157 прочети я ще ти помогне до някаде...
Ето и някоя специфична информация
В Италия 90% от автомобилите се продават с номерата и ако ти я искаш за износ трябва да се отпише /демолира на италиански/ струва 90евра...
Останалите 10% са без номера и са вече /демолирани/ за износ в ЕУ.
95% от автомобилите в продажба говорим тези за износ са без застраховка /асигурационе /
Следиш ли ми мисълта? Защото вече си без номера и без застраховка как ще я караш на ход?
Тук в БГ сутринта отиваш и регистрираш до 2-3 часа колата е готова да се движи по пътищата...
Там ми е отнемало седмица

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
AgeraR написа:добре де може да съм опитал да ви ебавам със джипката ама просто си мислех че ако задам задам нормално въпроса от интерес никой няма да ме вземе на сериозно... Бмв то на метан верно го тествах ама след теста реших че съм малък за е39 и се насочих към е46 купе, и просто проучвах за части и консумативи..
За фирмата ставаше въпрос дали парите които ще дам за колата да не ги вложа там...
Ако има неизяснени неща питайте.

Щеше да те приемем още по на сериозно,ако беше казал,че искаш за фирмата да купиш Аполо 15,е тогава целия форум щеше да ти обърне внимание

Първо X6,после си бил малък за Е39,сега си на тема Е46....до края на темата да не рипнеш до колело с помощни точила ?

Като цяло си много готин обаче,мисълта тече гладко,мечтите следват мисълта,реалния живот обаче е голЕмо тегло

Жив и здрав и благодаря,че ми оправи настроението колега.Наистина ти желая един ден да си купиш X6 4.0d

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
От Италия кола на ход....
Не ,че не може де.....
Ама с тоя Английски там трудно ше се оправиш, като знам колко италианци го владеят.
Иначе тва как си ги поддържат е голям мит като цяло... има си коли и коли както навсякъде. Общо взето си я пуснал тая тема да четеш коментари кво ше те посъветват , и всичко ше приключи докато решиш ,че примерно ше идеш в Германия да си купиш кола или някъде другаде.

Ама с тоя Английски там трудно ше се оправиш, като знам колко италианци го владеят.
Иначе тва как си ги поддържат е голям мит като цяло... има си коли и коли както навсякъде. Общо взето си я пуснал тая тема да четеш коментари кво ше те посъветват , и всичко ше приключи докато решиш ,че примерно ше идеш в Германия да си купиш кола или някъде другаде.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Автора а и всички останали се занимавате с глупости.
Нали се сещате, че няма как да седнеш и да напишеш на някой, как да си купи кола от Италия, когато дори не е стъпвал там, а пък още по-малко да си я прибере на ход. Няма как в една тема да го предупредиш за всички възможни усложнения и засечки и т.н.
Автора, явно е виден форумен питач, та раотата е ясна, най-добре темата да заоди към катанеца...
Нали се сещате, че няма как да седнеш и да напишеш на някой, как да си купи кола от Италия, когато дори не е стъпвал там, а пък още по-малко да си я прибере на ход. Няма как в една тема да го предупредиш за всички възможни усложнения и засечки и т.н.
Автора, явно е виден форумен питач, та раотата е ясна, най-добре темата да заоди към катанеца...

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Германия, Италия.. Х5 Е70, Е39 520i.. фирми, автокъщи..
Само едно ме интересува коя ще е следващата..?
Само едно ме интересува коя ще е следващата..?

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз се чудя дали да не му шибнеме един БАН на автора на темата
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2