Обжалване на акт при птп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Обжалване на акт при птп

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Яну 2013, 20:37

И как го пускаш това "пояснение"? В закона няма такова нещо като пускане на пояснение! И какво пишеш най-отгоре, ПОЯСНЕНИЕ?
И да, не ги четат. Даже и някой да го прочете, просто ще си каже, че съда може да реши ако иска да обжалва, с надеждата когато ти излезе НК вече да ти е писнало, да ти е минала емоцията и КАТ да си гушне парите. И да, живеем не в комунизъм, а в изкривена демокрация.
Залагам каквото кажете, че този акт няма да падне след пускане на възражение, пояснения, допълнения, турбо-изявления или каквото си изберете. Единственият шанс е слд излизане на НК в съда. Вероятно на второто заседание даже, което трябва да те подготви колега да си караш над половин година с акта и после с НК.
Един съвет от мен само като излезе НК. Не ходи да подпечатваш акта и не го показвай вместо талон, а показвай НК. То уж според някой важи един месец, но дефакто си важи като заместител на талона докато трае делото. Може и 3 години.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от F3P » 09 Яну 2013, 21:20

Владо написа:....

Свали ровите очила, че ставаш смешен с тая вяра, че отмени акта :mhihi: Както писах назад аз имам отменен акт, но не заради фактическото положение, а заради тъп полицай и негова сериозна грешка. Когато обжалваш фактологията отиваш на съд- друг начин няма.

ПС: И наистина- какви "Пояснения" ще пише :?: Такива глупости със сигурност не ги чете никой и директно отиват в коша. Пише се "Възражение"- тоест не си съгласен с нещо о го оспорваш...

ПС2: Аз казах на автора да обмисля внимателно изразите които използва, явно е трябвало да напиша, че се отнася за всички когато обсъждат закони, наредби, наказания и т.н. ;)

ПС3:
BMWPOWERRR_ACM написа:...НК...

Я ми го преведи това какво означава, че си го писал няколко пъти :?: Колкото и да съм тъп съкращението за "Наказателно постановление" се пада да бъде "НП" :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Яну 2013, 22:12

Да бе, колега, моя грешка е за съкращението, но си го разбрал така или иначе.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 10 Яну 2013, 12:21

Самодейността помага само в някои случаи на обжалвания и то само ако е без правописни грешки и случиш на съдия, който да ти съчувства (което е почти невъзможно).
Пак ти напомням да ползваш компетентен адвокат ако изобщо искаш да постигнеш нещо.
Touring & windsurf club

Потребител
Аватар

Мнение от r0ad_runner » 12 Яну 2013, 13:48

Колеги днес и аз усъмнах с АКТ за навлизане срещу забранителен знак "B1" по член 6 т.1 Зеления господин ми иззе талона това ми е първо нарушение и първа среща с катаджии от ,както имам книжка дочух ,че при първо нарушение не се взимали точки .Това вярно ли е ? и каква сума ме очаква на някой случвало ли му се е нещо такова

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Яну 2013, 22:54

Няма такова нещо. Ако имаш златен талон да, но ако син си обут.

Потребител
Аватар
Кара: E36 - 318I
Мечтае да кара: 328CI

Мнение от streetpro » 13 Яну 2013, 17:19

BMWPOWERRR_ACM написа:Няма такова нещо. Ако имаш златен талон да, но ако син си обут.
"Обут" тва за точките ясно вече ами с колко пари ми е най интересно

Предишна

Назад към Извън Темата