Човек в застрахователна компания- търся

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Човек в застрахователна компания- търся

Мнение от Dr.Schnaps » 18 Авг 2006, 19:03

Търся човек в застраховалтена компания които да ми издаде бележка че съм бил застрахован по Гражданска (и в идеалния случаи и по Каско) в застрахователната компания и че съм нямал щети в периода 1997 (когато съм взел книжка) до днешна дата (или евентуално до около 2003 или 2004).

Бележката ми трябва за в чужбина за доказване на шофьорски стаж.

Темата е леко деликатна така че може и на ЛС.

ще има бира, кебапчета и още нещо
;)
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 18 Авг 2006, 19:45

Ex докторе ... а тук вали 8)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Авг 2006, 22:57

Докторе, това се взема от КАТ. Отиваш и искаш бележка, че в последните 10 год. си чист от катастрофи! Изваждал съм такава от КАТ през 2000 год. ама тогава май други времена бяха :roll:

... а бира и кебапчета така или иначе ще има :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 19 Авг 2006, 21:48

Това с КАТ го знам, ама не мен ми искат от застраховател.... и като по4на на 50%... ех.. ме4та :help:
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 19 Авг 2006, 21:58

На един приятел са му го издали от ДЗИ даже мисля че имам документа на пдф, ако ти е интересно да видиш какво точно пише дай мейл ше ти го пусна;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 20 Авг 2006, 0:19

Абе ша спамна малко темата на доктора, ама някой може ли да ми обясни как се образуват цените на зелените карти в БГ - по коне ли са, по обем на двигателя ли?
И другия ми въпрос е - на половин година колко е? А на 3 месеца?

П.П. Докторе, ти май бързичко си се аклиматизирал :mhihi:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 20 Авг 2006, 9:03

Diablo написа:Абе ша спамна малко темата на доктора, ама някой може ли да ми обясни как се образуват цените на зелените карти в БГ - по коне ли са, по обем на двигателя ли?
И другия ми въпрос е - на половин година колко е? А на 3 месеца?

П.П. Докторе, ти май бързичко си се аклиматизирал :mhihi:

това е голем спам!
тук не става дума за зелена карта, пък и най-малко за българска! Доктора си има нещо наум и ако иска ще ме пита и ще му уредя нещо на 100-120 % :mhihi:
ама 50% само българска ракия ще му извадя :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Авг 2006, 10:38

Докторе, има ли значение от коя компания трябва да бъде биляшката? Защото аз познавам шефката на един офис и мога да питам. Ама най-рано понеделник.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 22 Авг 2006, 22:15

TheBoss написа:Докторе, има ли значение от коя компания трябва да бъде биляшката? Защото аз познавам шефката на един офис и мога да питам. Ама най-рано понеделник.

Колега Босев ако може6 да пита6 6те е добре. Ако има6 полойителен резултат пи6и- интересува ме :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 22 Авг 2006, 22:16

Mitko19 написа:На един приятел са му го издали от ДЗИ даже мисля че имам документа на пдф, ако ти е интересно да видиш какво точно пише дай мейл ше ти го пусна;)

Ми по принцип знам как изглежда. Ма ако може6 да каже6 къде са го издали и дали 6те кооперират 6те ми помогне.

Поздрави

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 22 Авг 2006, 22:29

Dr.Schnaps написа:
Mitko19 написа:На един приятел са му го издали от ДЗИ даже мисля че имам документа на пдф, ако ти е интересно да видиш какво точно пише дай мейл ше ти го пусна;)

Ми по принцип знам как изглежда. Ма ако може6 да каже6 къде са го издали и дали 6те кооперират 6те ми помогне.

Поздрави

Ми пише че е издадено от ДЗИ, 1000 София, Г.Бенковски Номер 3. Издадено от: Р. Сгалевски.

Дали ще кооперират нямам никаква представа, човекът на който е издадено не ми е близък, просто гледам какво пише на докимента! Успех!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 23 Авг 2006, 9:37

е нека колегата да пусне *.pdf-то пък аз ще ти го фалшифицирам =)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

некаква измам ...

Мнение от 535 » 23 Авг 2006, 10:23

некаква измам ... :))) дайте процент ...

а ако има застрахователи тука да се обадят ... :))

Назад към Извън Темата