Ходене до Сирия.
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Ходене до Сирия.
ka4i написа:Който ял - ял, който пил - пил, който ебал - ебал... Утре тръгвам. Стискайте палци да се върна невредим, защото се очертава едно доста приключенско пътуване!!!
Успех, бая смелост се иска наистина за да се набуташ между шамарите сам.

Тая тема като я погледна и все ми се вижда в първия момент "Ходене до София"

Успех и много внимателно, имам колега сириец и знам от първа ръка, че има много отвличания за откупи, не се шегувам за това отвличат и не подбират и затова хората никъде не излизат. Дано да си заслужава риска, Сирия е много красива страна освен всичко останало 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ka4i написа:Който ял - ял, който пил - пил, който ебал - ебал... Утре тръгвам. Стискайте палци да се върна невредим, защото се очертава едно доста приключенско пътуване!!!
На дали спиш

п.п. Забравих, по никъв начин не заглеждай жените им...
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Колега на добър час и още нещо, обърнете си специално внимание на шофьора, защото до голяма степен живота ви ще зависи от него. Стане ли напечена ситуация, газ през бордюри, през огради и дворове, през всичко никакви спираници и изясняваници кой, къде, кво, къв си, що си, откъде си и за какво се бориш.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Успех колега !
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Успех колега и да пишеш, като се върнеш 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2