Цена на апратамент в Дупница?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Цена на апратамент в Дупница?

Мнение от Empty_Head » 26 Фев 2013, 9:24

Здравейте, имам за продан едно апартаментче в Дупница, по точно в центъра. Може ли някой колега, който е запознат с цените да ми каже по колко евро върви квадратния метър там, за да знам за колко да го пусна да не се изхрърлям неподготовен? :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Цена на апратамент в Дупница?

Мнение от Е.Димитров » 26 Фев 2013, 10:23

Empty_Head написа:Здравейте, имам за продан едно апартаментче в Дупница, по точно в центъра. Може ли някой колега, който е запознат с цените да ми каже по колко евро върви квадратния метър там, за да знам за колко да го пусна да не се изхрърлям неподготовен? :bchug:

Виж брокерите в района,виж други обяви ,едва ли си единственият който продава жилище в този район :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 26 Фев 2013, 11:44

Колега много е относително.Ако апартамента ти е ново строителство и е на хубаво място в центъра вероятно ще започне от 450Е. Но пак има много ако....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 26 Фев 2013, 12:01

Драгослав написа:Колега много е относително.Ако апартамента ти е ново строителство и е на хубаво място в центъра вероятно ще започне от 450Е. Но пак има много ако....

Съгласен съм че има много ако за това питам грубо как стоят нещата. Намира се на ул. Николаевска попринцип до колкото разбрах си се води център (не е в ново строителство) :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 26 Фев 2013, 12:47

Драгослав написа:Колега много е относително.Ако апартамента ти е ново строителство и е на хубаво място в центъра вероятно ще започне от 450Е. Но пак има много ако....

Колега много оптимистична цена, набързо прегледах обявите за апартаменти там и средно в жк. Дупница (което не е много в края на града) се продават на по 450 - 500 ЛЕВА а не Евро.

За сверка цените в София в сравнително гаден квартал са около 450Е, кой ще извади тия пари за имот в Дупница не знам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Драгослав » 26 Фев 2013, 12:48

Да ул.Николаевска е идеален център.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Драгослав » 26 Фев 2013, 12:52

deyan-enchev написа:

Колега много оптимистична цена, набързо прегледах обявите за апартаменти там и средно в жк. Дупница (което не е много в края на града) се продават на по 450 - 500 ЛЕВА а не Евро.

За сверка цените в София в сравнително гаден квартал са около 450Е, кой ще извади тия пари за имот в Дупница не знам.

Колега има една сграда в центъра на дупница,точно над спортната зала или в градската градина(най високата там),в коята сграда последните 2 етажа се продадоха от 800Е - 1000Е кв.м.

Назад към Извън Темата